baba zaten riderlığın erkek-kadın diye bir ayrımı yokki bence kadın kl ubu gibi birşey kendi şahsımca sıcak bakmıyorum.....Ben de bi tane MR açacağım sadece baylar üye olsun
bence kadınların ön plana çıkma arzusu......
baba zaten riderlığın erkek-kadın diye bir ayrımı yokki bence kadın kl ubu gibi birşey kendi şahsımca sıcak bakmıyorum.....Ben de bi tane MR açacağım sadece baylar üye olsun
bence kadınların ön plana çıkma arzusu......
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
burakoksuz ; sen bu asabiyetle nereye kadar bilmiyorum
böyle bi oluşum var gayet güzel ve begendiğim bi grup ve üyesiyim eger gerçekten merak ettiğin için sorarsan da kuruluş sebeplerini neler yaptıklarını keyifle anlatırım
şimdi Motosiklet .net e yeni bi arkadaşımız geldi biz ona hoşgeldin diyoduk
Hoşdeldin eftelya,dostluğun kardeşliğin birliktelik adına herşeyin varolduğu sitemizde senide aramızda görmekten mutlu olduk.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Merhaba aramıza hoşgeldin.Aradığın herşey burada...
insanların bu şekilde gruplaşmaları hoşuma gitmiyor.özellikle kadın-erkek olarak.burakoksuz ; sen bu asabiyetle nereye kadar bilmiyorum
bunun asabiyetle bir ilgisi yok.
bu şekildeki grupların çoğuda kadınlar üzerine oluyor zaten benim tepkim buna.
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
slm millet beni yeni katıldım aranıza yamaham 125 ybr var
hoşgeldin benimde ybrem var memnunmusun
Hoşgeldin EFTALYA Yasemin ...ve iyikide geldiniz miya ve seni wr den tanıyorum ancak ciddi bir problemim var ne olur bana yardım edin bir türlü üye olamıyorum daha doğrusu girişim gerçekleşmiyor
wr hoşgeldiniz ve arftık üyesini vs. msj geldi ancak diğer başka birşey yok şifremi kabul etmiyor falan filan ooffff
ne olur bana yardım edin yaklaşık 3 ay oldu ama hala üye olamadım
sevgilerle mesaj bekliyorum...
EFTALYA HOŞGELDİN BURSA MOTO CLUP EDE BEKLERIZ BUYRUN
ahahaha sen metehanın resmini görmedinde ondan bööle konuşuyon tabi)
2. riva gezisinin resimlerine bak orda metehan bacımız baltalar elimizde yaparken bi resmi var ondan soora bidaha düşün)
Kobayashi, o zaman mete_han bacı bu kulübe üye olabilir dimi ...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
zaten resmini görseler kesin WR onu transfer eder
ALPAY
selam arkadaşlar, hoşbuldukkkk... herkese teşekkürler : : burakcım biz wr olarak motorsiklet konusunda bayan motorsikletciler olarak varız, ama ben seni anlıyamadım yani hakketen bu asabiyet nereye ka dar
selam, ben ybr de acemilik atmaya çalışıyorum açıkcası, ama beni zorluyor bu beim ilk vitesli motorum şuanda iyi analşıyoruzzz. ama memnunmuyum buhasangurleyen adlı üyeden alıntı
EFTALYA aramiza hosgeldin...
Bu WR ye sadece bayanlar uye olabiliyorsa biliyorsun sanal ortam burasi... uye olanin bayan oldugunu nerden bilecekler?
Sadece bayanlarin bildigi gizli bir soru mu var yoksa da biz bilmiyoruz...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
hoşbulduk arkadaşım wr ye sadece bayanlar üye olmuyor bildiğim kadarıyla zaten yapılan rutin toplantılarda herkes birbirini tanıyor. ayrıca yeterince azınlık olduğumuz için gizli soruya falan gerek kalmıyorGreatWhiteShark adlı üyeden alıntı
Yollarda Karşılaşırız Birgün Y.K.B.G.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)