hoşgeldin aramızaaa
böyle bilinçli bu işe soyunanları görmek ne güzell
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
hoş geldin
tanışman gerekiyorsa böle olmas buluşmalara toplantılara da gelmen gerekür..
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
aramıza hoşgeldin, iyi bir başlangıç yapmışsın. Umarım başladığın gibi de devam edersin.
İyi sürüşler...
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
hoşgeldiniz.dogru yerdesiniz .kazasız belasız.günler dilerim .
hoşgeldin diyelim
bilinçli bir kullanıcı daha
tebrikler
başlangıç için bende en iyisi
aslında o bile hızlııı
ss olarak geçiyo çünkü
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
hoşgeldınız hayırlı kazasız belasız sürüsler ben de yenı bı mesaj yazmak ıstıyorumda nasıl yapılıyor acaba bı bılgınız varmı bulamadım bı turlu
Hoş geldin.Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle hayırlı olsun
Nerede bu modlar yaaa
Aşağıda verdiğim linki açmalısın önce
http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/
reklam bannerlarının altında solda "YENİ KONU AÇ" bölümünü tıkla. Açılan sayfada konu başlığı belirterek kendini tanıtabilirsin.
İyi forumlar. Bu arada sende hoşgeldin
hoş geldin kazasız belasız sürüşler
hoş geldin çigdem.uzun zamandır takip ettıgıne göre farketmişsindir ki genelde biz bayanlar eğitimle ve olması gerektiği sırayla motorlarımıza biniyoruz.
allah kaza bela vermesin.tekerin hep düz bassın.
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
A.TOKER
Konuyu acmissiniz fakat yanlis yere acmissiniz. Marka model karsilastirmalari bolumune tasidim.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hoşgeldin de neden "tanışmamız" gerektiğini anlamadım... normal yollardan da tanışabilirdik. neyse, yeterince dikkat çekmiştir sanırım konu başlığınız :(
iki tekerde yol almak bir ağaç gibi tek ve hür, ve mt'de olmak bir ormaaaaan gibi kardeşçesine...
Forum işleyiş ve düzeni adına tanışmamız gerekiyor dedim. Sizi rahatsız ettiyse özür dilerim. Pek bi üzülmüş ifadeniz var mesaj sonunda
[B]●●●●ılılılılılılı [COLOR="Red"]O F F[/COLOR]ılılılılılılı●●●●[/B]|::ouups::|[B]●●●●ılılılılılılı [COLOR="Red"]O F F[/COLOR]ılılılılılılı●●●●[/B]
hoşgeldin.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ben de burada yeniyim ama izlediğim kadarı ile yeni gelen arkadaş sadece " selam ben geldim" ya da "herkese merhaba" gibi konu başlıkları atıyor da başlık "gerek-şart" gibi olunca bir anlam veremedim. imzamı okuduysan görürsün buradaki arkadaşlık ortamını ne kadar beğendiğimi, neden rahatsız olayım. tarz tuhafıma gitti sadece, neyse tekrar hoşgeldin aramıza...
iki tekerde yol almak bir ağaç gibi tek ve hür, ve mt'de olmak bir ormaaaaan gibi kardeşçesine...
Motosiklet toplumunun sizin gibi bilinçli fertlere ihtiyacı var. Hoşgeldin ve nice keyifli-sınırsız sürüşler. Selamlar,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)