merhaba arkadaşlar ismim mustafa 24 yaşndaym...turizm ile uğraşyrm ve senelerdir motor ve araba ile uğraşırım...büyüğünden küçüğüne birçok motor değiştirdim...ama skipper gerçekten boyundan büyük işler başarıyor...
merhaba arkadaşlar ismim mustafa 24 yaşndaym...turizm ile uğraşyrm ve senelerdir motor ve araba ile uğraşırım...büyüğünden küçüğüne birçok motor değiştirdim...ama skipper gerçekten boyundan büyük işler başarıyor...
aleykum slm hoş geldin
::tutkuy::
h.b. teşekkürler..
hoşgeldin musty MT Antalyaya buluşmalarına bekleriz seni...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
gelrz tabiki lafımı olur......
Hoşgeldin, keyifli sürüşler. Selamlar,
mustafa kardeşim aramıza hoşgeldin
Selam,hoşgeldin
Hoş geldin ,,sefa getirdin arkadaş..Motoruna sıhhatle binesin.
herkese teşekkür ediyorum..hoşbulduk..
Hoşgeldin dostum çok iyi zaman geçirmen dileğiyle
Her akşam yatmadan önce Tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce Tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim...
aramıza hoşgeldin
aramıza hoşgeldin arkadaşım
katılımcı olman dileğiyle
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
meraba hocam hoşgeldin
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
Aramıza hoşgeldin ; Ben de Turizm okuyorum !
saygılar !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
musti slm sektördeniz bizde organizayon işleri yapan bir firmayız antlaya ya sıkça gelip gideriz susesi ademandeve sungate rixoslara buna benzer otellere sürekli geliriz tanışmak üzere hoşgeldin...
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
aramıza hoş geldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
herkese teşekkrlet cabriolet adlı abim tabiki görüşüp tanşma imkanmız olabilir...
Hoşgeldiniz antalya semalarından bir arkadaş daha...
katılımcı ve kalıcı olmanız dileği ile yazmak adettendir galiba bu sitede o yüzden aynı dilekleri sunuyoruz...
...
hoşgeldin katılımcı olman dileğiyle
Satılan Mal Geri Alınır AmaSorun ÇIkartırız:queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)