bende üye olmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
bende üye olmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
2 ay sonra bende yanınızdayım keewayı alınca tabi
arkadaşlar flood yani alt alta olan mesajları birleştirdim herhangi bir mesaj silinmemiştir sadece birleştirildi...........
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ya ben bursa oluşumunun gelişmesini canı gönülden isterim ama biraz daha çaba gerekir sanırım, bahara kadar iyice toplanınki belki bizim izmir tayfası ile buluşmalar olur zaten biz yaz kış demeden geziyoruz
BBRR eywallah kardes eline sağlık
Selcuk kanka server pc aldım bıtane bı gun gel kuralım onu evde duruyo domain de ayarladım hem senı ozledım kardesım
herkez ALLAH'a emanet
________________BURSA MOTO CLUB_______________
ersin_rr_673 noldu ersin sana böle msn görüşelim
ok
SEVGİLİ ARKADAŞLAR BURSA MOTO CLUP E UYELİK DİYE BİŞEY YOK HERKEZ BİZE KATILABILIR
GENİŞ BİLGİ ALMAK İSTEYEN ARKADASLAR İÇİN MAİL ADERSİMİ VERİYORUM BUTUN SORULARIN CEVABINI BENDEN ALABILIRSINIZ ---- furious_313@hotmail.com ----- sorularınızı beklıyorum her turlu bilgiyi benden alabılırsınız
SELAMETLE ALLAH'a emanet olun polissiz kazasız yolculuklar diliyorum...
arkadaşlar ıkınci el yamaha ybr arıyorum uygun taksitle sevdiğimiz bi kardeşimize satmayı dusunen yada satılacagını duyan arkadaslarım yardımcı olursa sevınırım
Selametle...
arkadaşlar ıkınci el yamaha ybr arıyorum uygun taksitle sevdiğimiz bi kardeşimize satmayı dusunen yada satılacagını duyan arkadaslarım yardımcı olursa sevınırım
Selametle...
meraba millet !!!ben bursadan fatih...yaklasık 8 aydır burlardayım ama foruma bi iki ay ara vermıstım oss nedenıyle şimdi tekrar burlardayım...eğer uygun geziler olursa bende katılmaktan mutluluk duyarım 2005 hussarım var(repsol dizayn (aydın abi kulakların çınlasın )
[b]Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. [/b]
hakan abi bende keway sl 150 almayı istiyorum ama peşin fiyatına 6 ay değilde 12 ay olursa ödemede zorluk çekmeyeyim dükkan açacaktın sanırım eğer bana böyle bir kolaylık gösterirsen aranıza katılmak istiyorum ve clübe üye diğer arkadaşlar sizdende eğer böyle bir fırsat duyan olursa bana haber vermenizi istiyorum yaz gelmeden alayım artık şu makineyi
selam bayramınız kutlu olsun arkadaslar ben su anlık bursada askerlık yapıyorum motorcu arkadasların arasına bende katılmak ıstewrım nerelerde takılıyonuz hafta sonları gezelım takılırz neyse kendınıze ıyı bakın
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
arkadaşlar nerdesiniz . Bursadan kimse girmiyor galiba siteye
kusura bakmayın ben ve ersin srekli bakıyoruz ama bildiğiniz gibi işlerin yoğunluğundan pek fazla yazmaya zaman bulamıyorduk
serhat,: sana hayırlı teskereler
frezeci: bi yerde çalışıyormusun bende okulda frezeci idim dükkan olayı hazzır gibi ben hakan abinin nosunu vereyim onu cepten ara yada mağazaya gidin fiyatlarla ilgili o yardımcı olur
05558800549 hakan ozozgan
heykelden demirtaşa inerken
köprüyü geçin gazcılar girişini geçerken yavaşlayın
geçince 4 dükkan altta
matraks aydın abi dediğin kişi kim motoru mu var
bide tüm arkadaşlar benim tam haberim olmadan motovirüs ve motor delisi ekipleri tophanede buluştuk ama kapsamından haberim yoktu bursada bir toplanma daha ayarlayacağım hayırlısı ile önümüzdeki aysonu havalar izin verirse çünkü uzaktan gelenler de var onların yolda donmasını istemeyiz biz zaten her havada çıkıyoruz belirli kişiler o sebepten önümüzdeki ay asker arkadaşımıza da uyan bir gün toplanalım arkadaşlar!!!
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
Selamı Aleykum arkadaslar şimdi Selçuk kardeşimle gorustum ortada bı anlaşmazlık var bursa moto clup ta bı başkan olmadıgını idda eden arkadaslarım varmış arkadaslar başkan benım
benım başkanlıgımı kımse yanlış anlamasın sadece merak edılen sorulara cevap vermek ıcın ımzamı değiştirdim bunu benden once bı başkası yapsaydı eywallah derdım ama ne bızden nede bızım gruptan olmayan kımse yapmadı anlatmak ıstedıgım su eger bı baskan secımı yapılacaksa yapalım benım ıcın hiç problem degıl
furious_313@hotmail.com
Adresim bu
Merak ettiğiniz butun soruların cevabını alabilirsiniz...
SELAMETLE.....
ilk toplanma cumartesi tophanede
bunlarda grubumuz aşıkları
halit teker bundan sonra bu foto ile lakabı balık ayhandı terfi etti :d
valla beyaz saçlı abimiz kim bilmiyorum ama bir insan motorun üstüne bukadar yakışır...
şoparla karakızda yakışmışlar demeden geçmiyeyim ....
buluşmaların devamını bekliyoruz....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
karakız bu işi türkiye geneline taşıyacak belli
allah içinize sindirsin güzel toplantı olmuş devamını bekliyoruz fotolarda çok hoş herkese sevgi ve saygılar...
merak etmeyin martın ilk hafta sonu pazar toplantımıza tam kadro geleceğiz 38 kişi şu an kadromuz :d
beyaz saçlı mustafa amcaBBRR adlı üyeden alıntı
bu arada şu başkan olayı yala olur söyleyim...o işi hakketçek ismimi vermiyorum selçukla ben varım ben hakkımı ona devrediyorum...O imza değişmeli onu hak eden atmalı..BÖyle bişeyi yazman için en azından sorma nezaketini göstereblirsin. Buolayı sen kurmadın .emeği olmayan birinin bu imzayı atmaya hakkı yok.Bu hak senindir selçuk kardeşim at imzayı.Başkanda kaptanda sensin.Olay kapanmıştır.Gereken kişiler imzalarını değiştirebilir.Artık bir kaptanımız var.
BURSAMOTOCLUB kurucu üye www.bursamotor.kulubu.com
teşekkürler arkadaşım
aslında haklısın bu olayı ; resimlerdir organize etmektir ömer başlattı
ama ömerde işleri dolayısıyla pek uğraşamadı bide internetle de alakalı
olduğum için ben kurucu gibi yim ve bir süredir de msn le ayrı düştüm kusura
bakmasın arkadaşlar..
saol sorun olmucaksa kimseden. ben kaptanlığı üstleniyorum
o halde bende bir liste var 38 kişilik bir liste
mart ayının ilk hafta sonu pazar günü havalara bağlı
ya çelebi han da yada güzelse havalar aynı tophanede buluşuyor
senenin ilk gezilerini kararlaştırıyoruz
ve ilerleyen gezilerde her hafta bir sonraki haftanın
planını ve güzergahını tespit edip geezileri
her hafta aynı gün aynı saatte aynı noktada buluşarak gerçekleştiriyoruz
sakıncası yoıktur umarım
hem motoru olmayan arkadaşlarada olanlardan sahiplenenler tespit edilir her gezi beni arkasına kim alcak olmaz motorsuzlar arasında ben almış olacağım motoru hayırlısı ile bir kişi de benle katılır ve arkamdan resim falan da çeker
nedir bu başkan benim kavgası ya benim demeyle başkan olunmaz ki sensin demeyle olur başkanlık ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)