Kuşadası Barbaros Tekneden Selamlar
Reklamlar
-
Motorcu arkadaşlara Kuşadası davutlardan ve Barbaros Teknemdemden selamlar olsun,
Ben Bülent Bozyiğit Sitenize yeni üye oldum, Böyle sıcak bir ortamda bulunmak güzel siteye motrcu arkadaşım can dostum Oguz sayesinde ulaştım, şu an üzülerek söylüyorum bir Motorum yok ama sırada o var artık benim sadece gezi Teknem var var geçen hafta Sizin gruptan 11 Motorcu arkadaş geldi buraya sağ olsunlar onların arasındaki arkadaşlığı samimiyeti görünce mutlaka bir Motora sahip olmam gerektiğini anladım, bu arada buraya gelen arkadaşlara selamlar Sizi tanımak güzeldi.
ilk seferde başınızı ağrıtmayayım aranızda olmak gurur verici, şimdiden teşekkür ederim, sağlıcakla kalın
Reklamlar
-
aramıza hoşgeldin denizci arkadaşım deniz ve motor iki side vazgeçilmez
tutkulardır. tekrar hoşgeldin en kısa zamanda güzel bi motorsiklet
sahibi olman dileklerimizle..
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
-
hoş geldin kaptan
sana özelden bişeyler soracam tekneyle alakalı
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
-
Bende hosgeldin diyeyim yelkenci arkadas, isimden yelkenci oldugunuz anlasiliyor, bende yelken seven biriyim ve kusadasina yakinim, ilkbahara dogru kücük bir yelkenli arastiracagim, simdilik motorsiklet almaya calisiyorum.
-
aleyküüükk selammm
çok uzun zamandır böyle sıcak ve samimi bi tanışma başlığı okumamıştım..
hoş geldiniz sitemize, umarım istediğiniz motora bir an önce kavuşursunuz
-
Aramıza hoşgeldin ; Ben de Bi gezi teknesi alacağım şimdi aklımda o var ..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
-
Slm bende bu yaz Davutlardaydım Orda Altunbaş sitesi var Metin abi emlakçı oradaydım..Orda Benımde tanıdıgım 2-3 motorcu var..Hoşgeldin...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Hoşgeldin. Bu arada benim annem Davutlar'da Aykuştur'da. Her sene yanına gelir-giderim. İlk gelişimde uğrayıp tanışmak dileğiyle...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
-
Bana samimi hoşgeldin arkadaşlara teşekkür ederim, Teknelerle ilgili bilmek istediklerinizi elimden geldiğimce cevaplamaya çalışırım yolunuz bu tarafa düşerse mutlaka beklerim, herkese kazasız belasız güzel seyirler dilerim.
-
hosgeldin arkadasım gercekten motorsiklet bu bir tutku,ve bu site gercekten cok iyi ve faydalı bir site,bu arada ben kusadasında oturyorum
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
-
jeynajeyna adlı üyeden alıntı
hosgeldin arkadasım gercekten motorsiklet bu bir tutku,ve bu site gercekten cok iyi ve faydalı bir site,bu arada ben kusadasında oturyorum
O ZAMAN segelman la tanış benim çocukluk arkadaşım SÜPER bir insan ve pazar bizi sen orada bekliyeceksin heralde o zaman erken git dostuma yardımcı ol emir gibi oldu pardon (RİCA)
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
hoşgeldiniz en kısa zamanda edinin bi motor
-
Segelmann35 adlı üyeden alıntı
Motorcu arkadaşlara Kuşadası davutlardan ve Barbaros Teknemdemden selamlar olsun,
Ben Bülent Bozyiğit Sitenize yeni üye oldum, Böyle sıcak bir ortamda bulunmak güzel siteye motrcu arkadaşım can dostum Oguz sayesinde ulaştım, şu an üzülerek söylüyorum bir Motorum yok ama sırada o var artık benim sadece gezi Teknem var var geçen hafta Sizin gruptan 11 Motorcu arkadaş geldi buraya sağ olsunlar onların arasındaki arkadaşlığı samimiyeti görünce mutlaka bir Motora sahip olmam gerektiğini anladım, bu arada buraya gelen arkadaşlara selamlar Sizi tanımak güzeldi.
ilk seferde başınızı ağrıtmayayım aranızda olmak gurur verici, şimdiden teşekkür ederim, sağlıcakla kalın
HOŞGELDİN (DOSTUM) Seni sonunda motorcu yapacagımız için çok mutluyum.makina alacagın zaman bana danışmadan sakın alma işallah pazara oadayım
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
hoşgeldin bülent senin motor daha güzel birde karada gideni alırsan değme keyfine davutlara slm
-
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)