Arkadaslar Honda XLR 125 cross motorum var.Arkadaslarimdan da motoru olan kimse yok.Adana'dan kimse yok mu,cross motoru olup,geziye falan giden?Varsa eger tanismayi cok isterim.Herkese guvenli surusler.
Arkadaslar Honda XLR 125 cross motorum var.Arkadaslarimdan da motoru olan kimse yok.Adana'dan kimse yok mu,cross motoru olup,geziye falan giden?Varsa eger tanismayi cok isterim.Herkese guvenli surusler.
pazer, hoşgeldin arkadaşım
Adanalı arkadaslarımız tabıkı var yakında tanışırsınız kesin
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
Pazer kardeş,mesela ben varım benim motor da cross
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
pazer,
aramıza hoşgeldin arkadaşım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
pazer slm 1 saat önce tanışmıştık yavaş yavaş artacak motor severler sen kafanı yorma tekrar tanıştıgmıza memnun oldum
vasox ben de tanistigimiza cok mutlu oldum.Onumuzdeki gunlerde umarim sayimiz iyice artar.Sizden sonra ben de eski baraj'in oradaki yuruyus yolunun yanındaki futbol sahasina gittim.Guya eve gidecektim Dilberlerden ama dayanamayip,oraya girdim.Futbol sahasi tamamen camurdu,surmesi cok zevkliydi.Kendinize iyi bakin.
Teşekkürler Pazer memnun oldum,umarım hava açık olduğu zaman göl turu yaparız.Birde senin marj kolu cafe den çıkarken sanki takılı kaldı gibi yoksa banamı öyle geldi.Eğer takılı kalıyorsa servise götür hilalleri yersin sonra.Görüşmek üzere hoşçakal
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Evet haklısın,takılı kalıyor.Yalnız,ayakkabım veya marş kolum kaygan oldugunda başıma geliyor.Bu sanirim ucuncu olusuydu.İlk oldugunda ne oldugunu anlamam cok uzun surmustu,neyse ki bu sefer hemen motoru stop ettirdim.Elimle de takildigi yerden cikardim.Ama gercekten cok ilginc.Neden oraya takiliyor acaba?!
Arkadaşlar Merhaba,
Adanadan YAzıyorum bir cross motor almak istiyorum, piyasada bir kaç marka var fazla parada verecek durum yok ve motordanda pek anlamıyorum.Güvenlik ve kullanım ile ilgili konularıda göz önüne aldığınızda ne tavsiye edebilirsiniz.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşşekürler.
Sırrı
skarslan mondial ın 150 cc'lik crossları var.Gizerlere gidip,onları bir inceleyebilirsin.Bir de zealsunlar var.Onlar da polen de satılıyor.Polen de zaten stadyumun hemen yanında.Alirsan da haber ver,gezelim birlikte.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)