Selam arkadaşlar;
Benim adım Fırat 07/09/1991 Antalya doğumluyum.Lise son sınıfı öğrencisiyim haliyle üniversiteye hazırlanıyorum.
Şu an babam ve benim ortak kullandığımız bir motorumuz var senelerdir kendi motoruma sahip olmak istiyordum gerçi hala istiyorum ama neyse devam edeyim,yakın zamanda elime geçen bir miktar parayla kendime mütevazi bir motor almak istiyordum birkaç haftaya kadar...Fakat insan oturup biraz düşününce üniversiteyi kazanıp (Allahın İzniyle) gidersem Ailenin yardımıda bir yere kadar olacak her zamanda her sıkıştığımda isteyemeyeceğimi düşündüm ve herşeyden çok arzuladığım motor hayalimi biraz daha sandığa gömmeye karar verdim.
Ailemde bir çok kişi, ben dahil bir çok kez motor kazası geçirdik.Fakat buna rağmen ben hala istediğim motordan görünce içim gidiyorsa bunun adının artık tutku olduğunu anladım.
Neyse lafı çok uzattım.Kısacası bir kaç sene istediğim motoru alamayacağım için benim gibi motor tutkunu kişilerle tanışma duygularımı paylaşma ihtiyacı duydum bu yüzden bu siteye kayıt oldum.
vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler...
iyi paylaşımlar dilerim..
Saygılarımla
ElbetBirGün