merhaba arkadaşlar hepinize selamlar hoş sohbetler
merhaba arkadaşlar hepinize selamlar hoş sohbetler
a s
aramıza hoşgeldin,
98 Beygir.....
sa kardesım bende yenı katıldım arnıza 15 yasındayım motorum honda cbr 150
aramıza hoş geldin umarım daimi katılımcı olur.Sitede aradığını bulursun
Bu arada kendini biraz tanıtırsan sitedeki arkadaşlarda seni tanışım olur.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
adım mert ıstan bulluyum sarıyerde oturuyorum 15 yasındayım motorum honda cbr 125
hepinize teşekkür ederim izmirde yaşıyorum esnaflık yapıyorum 35 yaşındayım evliyim 6 yaşında bir oğlum var mümkün olduğu kadar motorsikletimle dolaşmaya çıkıyorum gece rüyalarıma giriyor sabah 7:30 da kalkıp motora biniyorum bu nasıl bir hastalık anlamıyorum çocukluğumdan beri geçmedi allahtan hayırlısı
Baya bulasmıs sana Aramıza hoşgeldin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ooo abı one hastalıktır ole be benımde ruya larıma gırıo ama okadarda degıl
ya benım merak ettıgım bır sey varya kanunu racer200 en fazla kac kmh gıder acaba bılen varmı ?
arkadaşlar avatar resmini bir türlü yükleyemiyorum neden bilen varmı hep failed yazıyor
resim boyutu büyük olabilir
Öncelikle aramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dilegiyle motorunla sana kazasız belasız sürüşler dilerim.
Avatar resmi yüklerken aşagıdaki notta resmin boyutunun ne olması gerektigi yazıyor aksi takdirde boyutu büyük olan resimleri yükleyemezsin.
Not : Max. Resim ebatı 100 x 100 Pixel ve 19,5 KB ´dir. (Hangisi daha küçükse)
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
teşşekkür ederim ecemiliğimize verin dikkat etmemişim
arkadslar honda cbr 125 ıı bı motormudur sızce yoksa suzıkı daaaha mı ııdır
Estağfurullah yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Kullandıgın motoru VL 800 M Intruder modeli hoşuma gidiyor fovarimdir... (SS ten sonra)
Aramıza hoş geldin arkadaşım CBR 125 bir motordur iki teker kategorisinde yer alıyor.
(Oyuncak degildir.) CBR125 için acılan bir topic var ordan bilgi alabilirsin faydalı olur senin için.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-cbr-125r.html
Not: Zeron arkadaşım yazdığın kelimeleri tam ve eksiksiz yazarsan iyi olur. ( ii = iyi demekmi oluyo.)
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
hoş geldin
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)