bakalım kaç bayan motorsiklet kullanıcımız var..!!
bakalım kaç bayan motorsiklet kullanıcımız var..!!
Bayanlar ; arabadan sonra şimdi de motor kullanacak , EYYVAAAAHHH...
Bu soruda yazmıs oldugunuz anket şıklarında ki seçeneklere nasıl cevap verebilirim bilemedim. Acaba ben medyummuyum
Bu sorunun tek muhattabı site yöneticileri olacaktır. Yada bütün bayanlar yazıcak ben bayanım diye tek tek. Ben şimdi oradan 80-160 secenegini sadece atmasyon olarak işaretlesem ne kadar dogru olur bilemedim
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
viper_1,
Bayanlar ; arabadan sonra şimdi de motor kullanacak , EYYVAAAAHHH...
yok hocam valla gayette iyi ve dikkatli kullanan arkadaşlar var....
yok diil yani...
viper_1, zaten kullanan bir sürü bayan var dostum...Hatta sitemizde de benim bildiğim bi kaç tane var.Bu yeni bişey değil ve inan bana gayetde iyiler.Benim kız arkadaşımda kullanıyodu ve inan bana belkide senden benden iyidir görmen lazım genelleme yapma...
sağol bee viper .. yanlız dikkat et bayan otomobil kullanıcılarına benzemeyiz
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
PEŞPEŞE (FLOOD) MESAJ atarsanız UYARILMADAN içeriği ne olursa olsun biri hariç diğer mesajlarınız silinecektir..!!
Sonradan yazmanız gereken yazı olursa DÜZENLE butonunu kullanıp postunuza ekleme yapınız..!!..
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
***************X******************X*********
PEŞPEŞE (FLOOD) MESAJ atarsanız UYARILMADAN içeriği ne olursa olsun biri hariç diğer mesajlarınız silinecektir..!!
Sonradan yazmanız gereken yazı olursa DÜZENLE butonunu kullanıp postunuza ekleme yapınız..!!..
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
düzeltelim...... her insan motor kullanamaz diyelim, erkek yada dişi diye ayırmak yanlış bence...zaten her bayan da motor kullanamaz değil mi
bu makinalar her iki cins içinde yapılmış sonuççta üzerinde FOR MEN , FOR WOMEN falan yazmıo , UNISEX yani
viper_1, ne öölee hemen kotuleme bayan arkadasları..benım kız arkadasımda gayet guzel kullanıyo DU.......tweety81, sıtede fazla bayan yok ama sana eskısehırde dersen bu gunlerde cok fazla bayan motor kullanıcısı gormeye basladım ve cok hosuma gıdıyo.cok buyuk zevkle ızlıyom onları.sonunda herkes motor kullanıcak nasılsa.ve sımdıden bayanlar cogalmaya basladı bıle.
tweety81,
yeni mesaj yollayacağına mesajlarını editlersen (forum kuralları) daha iyi olur. bilmeden mod'lardan kırmızı yazılarla uyarı alma.
ALDI BİLE İNŞALLAH UYARILARA UYAR..!!
kesınlıkle bayanların motor kullanmalarını cok ısterım
motor kullanmanın cinsiyeti olmaz erkeklerin otomobil ve motor konusunda dogal bir yetenekleri oldugunu sanmıyorum.bu sevgi ve dikkat işi.ben mesela yıllardır araba kullanırım bir kazam çizigim yok cunku cok dikkatli kullandıgıma inanıyorum.
motosikleti ise 1 aydır kullanıyorum onda da dikkatli oldugumu dusunuyorum.
erkek veya bayan lutfen arkadaslar motorlarımızı cok dikkatli kullanalım.unutmayalım iki araba az bir süratle çarpışsa arabaları zarar görür ama bir motosiklette kaporta insanın kendisidir.keyifli kazasız sürüşler
hanımların olduğu yerde herzaman düzen mevcuttur dilerim daha çoğalır unutmayalım yuvayı dişi kuş yapar bayanın olduğu her ortam daha hoş daha temiz ve nezihtir bizim gezilerimiz İZMİR TAYFASI olarak onlara çok şey borçludur allah başımızdan eksik etmesin ve yokluğunu göstermesin HANIMLAR ÇİÇEKTİR
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Guzel kullaniyorlar guzel.
Ben aleste yi gordum kullanirken. Çok iyi ve dikkatli . Araba kullanicisi olup kullanamayan bayanlarla motor kullanan bayanlari karistirmamak lazim. de arazide calisiyor ehliyet alana kadar da devam edecek sanirim. Motoru secmek motoru sevmek ayri bir duygu herkese nasip olmaz. Bu secimi yapan da bayan veya erkek canimizdir.
Ben sunu bilirim yamuk motorcu olmaz. Motorla motorcu olmaya calisan yamuk insanlar cikabilir. Onlar zaten fazla yasamiyor veya vazgeciyorlar.
Motorcu topluma ve kendine saygili kendisi ve baskalarinin yasam ozgurlugune bu saygiyi gosterebilendir. Cinsiyetin lafi gecmez. ;)
Sadobey
zaten bayanlar bayan gibi motor kullansalar en fazla 2 gün kullanırlar motor bu araba gibi affetmez,
motor kullanabilen bayanlar erkek gibi motor kullanıyorlar
arkadaşlar motora gönül veren hanımları tebrik ediyorum bir kaç tanesini tanıdım çok ii kullanıyolar hele o yağmurda çiğdem in rivaya gidiş gelişini gördükten sonra mest oldum bence sayıları ne kadar çok olursa o kadar ii olacak toplumun ön yargısıda belki ii yönde değişmeye başlar sayelerinde
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)