ok merak etme roxanne zaten bir topic açarız toplantı için
ya da topic olayına burda değil de wr den destek alıp orda açalım...
isteyenler bana özel mesajla msn lerini yollarsa daha rahat haberleşiriz
ok merak etme roxanne zaten bir topic açarız toplantı için
ya da topic olayına burda değil de wr den destek alıp orda açalım...
isteyenler bana özel mesajla msn lerini yollarsa daha rahat haberleşiriz
Shamyl, +10000000
Acımadıki, acımadıki
ben şahsen yolda motor kullanan bir bayan görsem heral kenara kaçım uzaklaşmasını beklerim yada bir debriyaj hareketi ile korkutup kenara park etmesini sağlarım.bayan motorcumu olurmuş tövbe tövbe eski köye yeni icat taş olursunuz alim allah taş
[COLOR="Red"][B]SOSYETİK ADAMLAR[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]irtibat msn :greenriders@hotmail.it[/COLOR]
arkadaşlar iki gün siteye girmedim ve siteye girdikten sonrada bu kadar kısa zamanda motosiklet net te bir rekor kırıldığına şahit oldum.O kadar çok cevap yazılmışki şaşkınlığımı gizleyemedim. Bayan motorcuların haklarına sahip çıkmalarını yürekten destekliyorum.Ve biraraya gelme çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
soparcan, BEnce senın kafan örümcekli...HAngi dünyada yaşıyorsun??
hiç de değil bayan şöförler nedeni ile okadar çok kaza yaptım ki anlatamam.ne zaman ne yapacağınız belli değil.sağa sinyal verip sola dönmeler.yol onlarınmış gibi davranmalar...........yettimi.bayanlar artçı olsun sadece yeter.ama şunu anti parantez açayım şimdiye kadarda daha bir tane kaza yapan bayan motosiklet kullanıcısı duymadım.neden acaba yoksam 30 40 km nin üstüne çıkamadıklarından mıdır ki?
soparcan anlamıyorum bi sen eksiktin muhalefet olmayan çok sağol yani
destek olacağınıza sevgili saykem gibi (teşekkürler saykem)
köstek olmaya çalışıyorsunuz
ama ben hep dedim diyorum devam edicem
"AĞZI OLAN KONUŞUYOR"
ya arkadaşlar (yani kızlar ) şimdi ben diyorum ki bu toplaşmayı in bayan sürücülerinin organize ettiği ama herkesin davet edildiği bi şekilde yapsak daha ii olmaz mı sonuçta burası WR deil ,orda organize ederiz kızkıza toplantılarımızı , nasıl olur
madem böyle bi fikir ortaya atıldı yapalım bi toplaşma beylerden gelen gelsin ,ama bütün kızların katılması zorunlu olsun kesinlikle
hıımm olabilir miya farketmez...öyle ise burda orgn. işlerini genelleyen birisi bize yardımcı olursa toplu bir buluşma gerçekleştirelim..merkezi bir yerde ve keyifli bir toplantıya kim hayır diyebilir ki
mesela tophane veya bowling olabilir
eh bunada bayan tayfası dersiniz herhalde
TOPHANE VE BOWLİNGTEN BAŞKA BİLDİĞİNİZ BİŞEY YOKMU KUZUM. BU NE YA?
walla motor hastası birçok kız var ama kullananlar hasta olanların 10 da 1 i yoktur
miya, hatırlarsan bowlingi peril organize etmişti ve mükemmeldi. kız kendini paraladı her şey düzgün olsun diye...o güzel organizasyon için tekrar teşekkürler
evet gerçekten güzeldi hatun eli değiyo ne de olsa
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][B][B][B][B][COLOR="Red"]''GÖKYÜZÜ HER YERDE MAVİ´DİR''[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/FONT]
kızlar geziye gideceğiniz güzergahı belirtinde o saatlerde o yolu kullanmayalım .ALLAH KORUSUN YARABİİİİMMMMM karşılaşırsak bi yerde aman aman düşünemiyorum.ayyyy tüylerim tiken tiken oldu.Bayan motosiklet kulanıcısı daha hiç denk gelmedi gelmesinde zaten.adamı düşürürsünüz yolda be işin yoksa sonra 350 kg motorun altından kurtulmaya çalış.ALLAH HEPİMİZİ BAYAN ŞÖFÖRLERDEN KORUSUN!!
bayanlar siz soparcan a aldırmayın, kıskanıyor sizi...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
7-8 yıl önce bildiğim bir hanım kurye vardı...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)