CBR1000RR, severim bayanları, sebep bu Yok ben kimsenin arasına girmeyeyim, buyrun oturun, çamı devirdik zaten galiba...
CBR1000RR, severim bayanları, sebep bu Yok ben kimsenin arasına girmeyeyim, buyrun oturun, çamı devirdik zaten galiba...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Shamyl, bayanları inan senden çok severim ama arka yada yan koltukta oturdukça tabi azda konuşcak,neyse takma kafana
perilcim zaten bana kızmaz tanır bilir sivri dilliğimi
Acımadıki, acımadıki
geyiği öldürdünüz :
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
CBR1000RR, benden çok sevdiğini nerden biliyorsun??? gerçekten çok güldürdün şimdi beni
CBR1000RR, kaç yaşındasın sen?
Shamyl, güldürmekte marifettir ama niyetim değildi,en azından ben öle biliorum
neden yaşımı sordun yani yaşla ne alakası var
federal, bilirsin geyik deyince başta ben gelirim metal kardeşim eksik bide aydın onları göremiorum
Acımadıki, acımadıki
CBR1000RR, kesinlikle haklısın, insan güldürmek zordur...sadece merak ettim, bi alaka yok yani, yaşını yazmayacaksan ben tahminimi yazayım istersen
Shamyl, senimi kırcam 17.05.1984 beylerbeyi doğumluyum
Acımadıki, acımadıki
CBR1000RR, kısa künye geçtin yani, askerlik havasına girmişsin bakıyorum da İyi aynı burçtanız, en azından bunu öğrenmiş oldum...ama tahminimden gençsin i:
Shamyl, 21 kasımda askere gideceğim şimdiden alışmak lazım dimi
hangi gün doğdun sen,neden daha yaşlı hissettin mesela kaç yaşında
Acımadıki, acımadıki
CBR1000RR, ben bir anda kendimi senin yanında 27 yaşında hissettim 2 mayıs...
mertmertmert sana katılıyorum bu arada müzisyensin galiba bende öyle şu avatarı gördüm senin bide ben koyabilsem iyi olcak ama.....neyse ya biri tarif eder heralde şimdi
bagetler durursa hayat durur
mertmertmert gırnatacı... acaayip gırnata çalar, aklın durur valla sakaryali.. aynı şeyleri yazmym şimdi seksen saat, bende mert kardeşime katılıyorum.....
I\\´m / I can !!
ooooo görmeyeli meydan boş bulunmuş ve saldırılar olmuş i:
CBR1000RR ve Sonyakuza daha motorlarınız bile yok nasıl olurda konuşursunuz bu kadar çoook
Potenza seni bir gün aramıza alalım böylece "denk gelmiş ve görmüş olursun"
ve Alestevardiya kimin eli bulaşıyormuş gör
çekinmeyin göründe ayakta alkışlayın aaaa bu arada çiçekleride unutmayın
DEĞİL Mİ KIZLAR
MİYA EFTALYA PERİL
SEVGİLER..
KISKANANLAR ÇATLASIIIINNNN
RUHUMUZDA VE KALBİMİZDE VAR MOTOR AŞKI..
KİM NE DERSE DESİN.
arkadaşlar ben oraları bilmem ama bizim buralarda antalya/alanyada biçok bayan motorsiklet sevdalısı var yazın yabancı turistlerin gelmesiyle sayı dahada çoalıyo ama şu konuda eminim biz erkeklerden daha güvenli ve dikkatli kullanıyolar yazın alanyada wr400 of road makinayla dümdüz dağlara tepeler çıkan safari yapan bayanlar var bizzat gördüm şok oldum caddelerde bi sürü scooter la işine gücüne giden bayanlar görmek mümkün burada artık bi tarz oldu motorsiklet.
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
Emin ol burdada öyle bartender07
Dostum bence bayanlarin nerede oldugu onemli degil!!!RUZGARSEVDALISI
Bayanlar Motorun Üstünde Gerçekten Çok Güzel Duruyorlar....
Gerçekten Çok Güzel Duruyorlar....
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
motosiklet kullanmak cinsiyetle alakalı değil, tamamen yürek işidir.Sevdalıysan motora, ve sevdalıysan yaşama tüm benliğinle hissedebiliyorsan rüzgarı,kendini motorun üzerinde tamamen özgür hissedebiliyorsan ,saygılıysan çevrene motoru hızlı veya yavaş kullanmanın hiçbir öneminin olmadığını kavrayabildiysen sen bir motorcusun.
motoru bir yaşam biçimi olarak benimsiyen tüm dostlara ve motor kullanan tüm cesur yürekli bayanlara sevgilerimi yolluyorum.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
teşekkürler saykem
sadece durmuyoruz GreatWihteShark kullanıyoruz da değil mi
valla ne bileyim kaç tane var bayan rider ama, güzel olanlar estetik olarak beni parçalıyorlar, orası ayrı konu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)