elektrikli kullanan başı kapalı bayanlar görüyorum ıspartada güzel birsey bu bugun elektrikli süren hanımlar yarın cbr isteyebilir
elektrikli kullanan başı kapalı bayanlar görüyorum ıspartada güzel birsey bu bugun elektrikli süren hanımlar yarın cbr isteyebilir
Kız kavramı olması, insanları genel olarak kadınlardan bahsederken "bayan" kelimesini kullanmaya zorluyor.
Ancak bu kelime uydurma değildir. Bkz:
http://www.tdkterim.gov.tr/bts/?kate...=bayan&ayn=tam
honda shadow 750 kullanan pekte kilolu olmayan bir bayan gördüm ortaköyde
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
göztepede ninja kullanan 2 bayan gördüm biri siyah diğeri yeşil ninjaydı
ehliyeti aldık ama bir kaç ay daha var bizimde motorcu olmamıza yalnız bn diğer bayan motor culardan biraz farklıyım:D
Yollarda bi görelim bakalım. Her zaman gurur duyarız sizlerle, benim şahsen çok hoşuma gider.
hemen illa aklına erkek gelicek. GKN senin evinin olduğu yere çok yakınım...;)
işin,iz gücünüz makara:D yokbe, yani söledim gkn ye yakın oturuyoruz diye.
tehdit olurmu est.
hepiniz motorlarınızla ezer geçersiniz beni;)
çok farklı derken nasıl yani ?
ablam hızlı motorcu olacak gibi bir his var içimde
bi foto çekte bakalım nasıl farklısın !!!
bekliyoruz tek teker resimlerini , ok mi bacım ???
TDK'nın yazdıkları ciddi ciddi tartışmalıdır.Dilimizi uydurma kelimelere boğmak dışında pek bir icraatı yoktur.Orada tanımının verilmiş olması, ki o da tanım değildir,kelimenin etimolojisi hakkında bilgi vermez.TDK ancak kelime uydurur ve aldıkları maaşları buna istinaden alırlar. Mesela motosiklete herhalde onlar "iki oturgaçlı götürgeç" gibi saçma ve gülünesi, uzaylı bir kelime ileri sürebilirler. Birçok etimoloji sözlüğünde bu kelimenin kökeni yoktur. Ayrıca ben toplumsal cinsiyet (gender) açısından ele almıştım olayı. Doğal ve biyolojik olarak iki cinsiyet vardır, gerisi bütünüyle toplumun değer yargılarının ürettiği ve anlamlandırdığı bir şeydir.Bunun da Türkiye'de ne kadar sorunlu olduğu birçoklarımız tarafından bilinir.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
hayatımda gördüğüm en aptalca anket.
kadın motosiklet kullnıcıları elbette hergeçen gün artıyor ama organize olamıyorlar bence :( bir motosiklet sahibi olmak istiyorum kadın sürücüleri araştırıyorum fakat ulaşmak çokta kolay değil, neden saklanıyorlar acaba izmirden bir kaç arkadaş var, sağolsunlar her soruma cevap veriyorlar ama çok uzağız...umarım en kısa zamanda tokat-sivas-kayseri çevresinde de haftasonu etkinlikleri düzenleyebileceğimiz bir grubumuz olur...
sivastan çıkıp kayseriye giderken
yada kayseriden çıkıp sivasa gelirken son 10 km felan çok güzel yol
fırsat olsada oralarda sürsem
yoksa sivasımı özledim ne
hayır hayır asla =)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)