Peril Kardeş Ben atlarım motora istanbula kadar gelirim,acaba sen bursaya kadar gelebilirmisin o meçhul işte... : İstersen motoru kargoyla yolla sende arabayla gel ha...
Peril Kardeş Ben atlarım motora istanbula kadar gelirim,acaba sen bursaya kadar gelebilirmisin o meçhul işte... : İstersen motoru kargoyla yolla sende arabayla gel ha...
redboyx, peril yunanistan'a motorla gidecek sen bursadan bahsediyorsun yaw, bursa da bayan yok galiba hiç , ya sen görmemişsin yada görmezlikten mi geliyorsun kanka , bayanları savunmaya geçmiş gibi olmayayım yada olayım beni de çağırırlar belki buluşmalara ... redboyx, zaten senin makara yaptığınıda biliyorum kanka.... sevgiyle kal ...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
yok abi ya ne makarası , ne duydum ben ya yunanistana mı gidecek miş hi ho hi ho hi ho hi ho
bu geyik sonsuza kadar gider artık kapamak lazım
KATİL GİBİ KULLANANAN BAYAN SÜRÜCÜLER Y OK DEĞİL ama içinde gayet ustaca ve iyi kullananları ayrı kefeye koymak gerekli
sevgiyle kalın
Saygılarımla......
[COLOR="Red"][B]SOSYETİK ADAMLAR[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]irtibat msn :greenriders@hotmail.it[/COLOR]
İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ ARKADAŞIM..
hooop millet bu olay halen sürüyormu yaaa
buluşuosunuz heeee bensizzz heeee yakarım ulan mekanııııııı
Acımadıki, acımadıki
heheh bu geyik yıllar boyu hararetle tartışabilinecek bir geyiğe döndü poku çıkmaya başlıyo mıçmadan ben bu konudan elimi ayağımı patilerimi bile çekiyorum hala bu geyiği yapanlara da dicek lafım yok
Saygılarımla............
[COLOR="Red"][B]SOSYETİK ADAMLAR[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]irtibat msn :greenriders@hotmail.it[/COLOR]
EVETT BAYANLAR BUGÜN MESAJLAŞALIM..
ONLINE OLANLARI PM E BEKLİYORUM...
Peril, geliyorum
öle olsun beni aranıza almadınız alacağınız olsun ben de giderim bu diyardan
bak şimdi ,nidem ben seni bilmiyorummm aaa olmaz ki böle..yeni moda oldu valla gitme kalma,bende giderim bak görürsün haaaa dermişimm gerermişimmm
neyse şaka bi yana valla bayan buluşması olsun bakalım ya,iki dedkodu yapalım ,güzel projeler var onları konuşalım..sizlere sürpriz olsun dimi
öyle demeyin ark. çok güsel (hatta bazı erkeklerden daha iyi) araba ve motor kullanan bayan arkadaşalarımızda var
ben heryıl 8 mart dünya kadınlar gününde eşimi taverna önünde içkili bir şekilde çıkmasını bekleyen bir erkek olarak 14 yıllık evliğim süresince ve eşimin 10 yıllık motor sevdalısı olması dolayısıyle bayan motor kullanıcılarına tam destek veriyorum bana kalırsa bayanlara önce motor sonra araba ehliyeti versinler eşim beni arabayla 3 kez ezdi motorla 1 kez motora daha iyi hakim olduklarına inanıyorum en azından bir aksilik olursa arabadaki gibi salak deyip basıp gidemiyorlar motorcunun düşünce canı yandığını anlıyorlar
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
bende motor kullanmaya yenı başladım ama kendı başıma trafıkte dolaşmaya pek cesaret edemıyorum..yalnız gezmek zor gıbı
katılıyorum bayan otomobiL kuLLanıcıLarı taabiri caizse biraz daha acemi motosikLet kuLLanıcıLarına nazaran... hatta her zaman söyLerim eğerki motorunuzLa seyrederken bayan bir araç kuLLanıcısına denk geLirseniz kesinLikLe çok dikkat edin 3 m den fazla yakLaşmayın dururken biLe =)=)=)
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Konu açılalı epey zaman olmuş ama, yukarıdaki anket pek sağlıklı değil.Sadece Mersin'in Silifke ilçesinde bile 50'nin üzerinde bayan motosiklet sürücüsü var.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
burdayız bizde...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)