tweety81, o gün tophanede sana egzosunla ve çantalarınla ilgili soru soranlardan biri bendim
tweety81, o gün tophanede sana egzosunla ve çantalarınla ilgili soru soranlardan biri bendim
hoşgeldin tweety81. Oh beee sonunda sitede bi motordaş buldum Koskoca sitede benim motordan kullanan bi kişi daha yoktu. Motorundan da memnunmuşsun, bende çok memnunum . neyse tekrar hoşgeldin, görüşmek üzere
colakoglu şimdi anlaşıldı ne yaptın çanta olayını hallettin mi aramamışsın sanırım kart vermiştim sana ....! nasıl gidiyor keyifler görüşmek üzere
bu arada yavuz merhaba ewet güzel tesadüf memnun olmana sevindim geçen gün bir arkdşma daha aldık bizim motordan yakında 3 lenip daha da çoğalıcaz görüşmek üzere hoşçakal
bu arada metal teşekkürler...
çanta ihtiyacı olan ben değildim. gv250'si olan yavuzk2004 idi. kartı da yavuzk2004'e verdin.
colakoglu pardon ufak bir karışıklık olmuş kusura bakma
holy_diver teşekkürler
kazasız sürüşler
Hoşgeldin
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
teşekkürler demir
arkadaşlar yarın caddebostana bekliyoruuuzzz...başlıklara bakınnn..
bakıyorum, ratingi bol diye bu topic'e reklam vermişsin...Kobayashi adlı üyeden alıntı
bu da bir ilk, iyi düşünce !
ledo, dostum yeni katılan üyemiz twety bayan olunca e haliyle ratingler tavan yapmış...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
tnagas teşekkürler
kobayashi bilgin için teşekkür ederim forumuna msj bıraktım
hem geç haberim oldu hemde avrupa yakasında ikamet ettiğim için gelebilmem çok zor inşallah bir daha ki sefere
ledo ve federal arkdşlr neden bu kadar durumu abartıyorsunuz anlamıyorum iyi niyet neden bu kadar ön yargıya dönüştü
herkeze kazasız sürüşler
tweety81,
kobayashi nin gezi davetini buraya yazması hoşuma gitti ve espri yapıyordum... zaten bende bayan olman ile ilgili ima yok.
hangimiz ön yargılı
yine de yanlış anlamana sebep oldu isem özür dilerim
hoş geldin civciv kardeşim kusura bakma topiğini geç farketmişim
kazasız belasız sürüşler dilerim
patatessogan teşekkür ederim.. umarım..gönlüne göre olur
ledo kusura bakma sende 2 msj altalta o şekilde olunca i:
ben senden özür dilerim ve mesajın içinde teşekkür ederim açıklama yapmayabilirdin de..! sağolasın
e_erdun kusura bakıcak birşey yok.. teşekkür ederim olsun gördünde mesajsız geçmedin ya..
hepimize kazasız bol sürüşler...
twety sana takılıyoruz
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
ii hadi bakalım öyle olsun federal
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)