Cümleten Selam,
Adım Esra 21 yaşındayım. 25 Ekimde Motorsiklet sınavım var Behliyet olduğu için motordan sadece 20 soruyla kurtarıcam Yaza sizlerle turlara katılmayı çok istiyorum.
Cümleten Selam,
Adım Esra 21 yaşındayım. 25 Ekimde Motorsiklet sınavım var Behliyet olduğu için motordan sadece 20 soruyla kurtarıcam Yaza sizlerle turlara katılmayı çok istiyorum.
aramıza hoşgeldin.katılımcı olma dileğiyle
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
aramıza hoş geldin umarım iyi vakit geçirsin kalıcı ve katılmcı olman dileğiyle
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hoşgeldin esracım ben duygu memnun oldum aramızda kalıcı olman dileğiyle ii sohbetler sınavında başarılar....
Aramıza hoşgeldin Esra, kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim.
Çok kolay bir sınav olacak ama yinede başarılar dilerim.
Hepinize Çok Teşekkürler Burayı tam çözemedim. Çok karışık geliyor ama zamanla çözücem sanırım. Sınavı hiç düşünmüyorum daha önce B ehliyeti alırken 90 almıştım motordan şimdi ki zaten 20 soru benim bir saatlik çalışmama bakar Bu yaz çok güzel
Aramıza hoş geldin umarım aradığını bu sitede bulur daimi katılımcı olursun.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
hoşgeldin esra...
şimdiden sınavda başarılar dilerim...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Sende
@EsPiReS Hoşgeldin.
Aramıza..
Sınavda başarılar ayrıca.
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
ailemize hoşgeldin
umarım kalıcı ve katılımcı olursun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Hoşgeldin ; 20 soruyu geçersin heyecan falan yapma gerçi tecrüben varmış B ehliyetten
[B]MOTOR[/B]
[B] 96[/B]
Evet Hemde İlk seferde tam 12'den Sabırsızlıkla bekliyorum ehliyeti almayı arkasından da yazı acemi olduğum için kışın kullanamam diye düşünüyorum.
aslında bayan tanışma topiklerine pek yazmam yanlış anlaşılmasın bayanlara karşı geldiğimden değil zaten yeterince ilgiyi millet gösteriyor topik sayfalarca uzuyor ama ben bu topiğe erkek diye girmiştim o yuzden pas geçmek istemedim
hoşgeldiniz efem
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
hoşgeldiniz
:bestmt:
hoşgeldin
bir de bu sınav sorularını görebileceğimiz bir yer var mı ?
Öncelikle hoşbulduk. Burda bilmiyorum ama www.meb.com sitesine girersen oradan bulabilirsin. Eğer birde sınava gireceksen zaten sana kurs sınavda çıkacak soruları veriyor.
Aramıza hoşgeldin bizimle olman güzel beşiktaşlı olman kötü
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)