Zonguldak Ereğli' den merhaba...!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
GRKN, hosgeldın.eskısehıre geldıgınde tanısırız ısallah.
-
aramıza hoşheldin
-
hoşgeldin grkn
-
Arkadaşlar hoşbulduk ayrıca _Si_BeMoL_ seninlede tanışırız inş. bakarsın motora atlar gelirim...!
-
Hoşgeldin
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
-
-
GRKN hoşgeldin hemşerim. Ben de Zonguldak'lıyım ama birkaç yıldır İstanbul'da yaşıyorum. Ereğli'ye selamlar
-
hoşgeldin kardeş
-
Sağolun arkadaşlar catdog seninlede tanışırız inş.
-
Hoşgeldin hocam ben estikçe gelirim eregliye gerçekten mükemmel bir yer ve yollu sanki motosiklet için yapılmış. Magaralar harika birde orada konser oluyormuş ( magaraların içinde ) olursa haber et kesin gelirim.
yollarda görüşürüz.
-
Hoşgeldin..
-
GRKN Düzce'den hoşgeldin var sana. Geçerken bir yerlere haber verirsin umarım
Oduncu; Ereğli'ye giderken beni de al Düzce'den.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
Hoşgeldi grkn. Bu arada ben de Düzceliyim ama Kuşadasında oturuyorum.
Sereye sen merkezde misin??
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
-
Arkadaşlar kusura bakmayın cevap vermekte sanırım geciktim ancak iş yerinde yazabilirim onuda vakit buldukça her neyse inş önümüzdeki yaz sezonu "ÇİLEK FESTİVALİ" de buluşuruz hepinizi haberdar ederim. Ayrıca cok güzel etkinliklerde oluyor bir dönem ralli otomobilleri gelmişti bir dönem de Harleyciler toplamıp gelmişti müthiş bir görüntüydü. Neyse siz hiç merak etmeyin her şey gönlünüce olsun.
-
sereye,
Oduncu; Ereğli'ye giderken beni de al Düzce'den.
Hocam ben normalde sahilden gidip Düzce tarafından dönüyorum. Ama senin için bidahakine Düzceden giderim ( zaten bayram geçsin illa ugruycam yanına ).
GRKN,
"ÇİLEK FESTİVALİ" de buluşuruz
Ne yani ozamana kadar gelmeyelimmi.
-
ODUNCU yanlış anlama sakın sen konser deyince ben önümüzde ki sezon dedim sen yine aklına estikçe gel. Ben de eşimden izin aldıkça gelirim o taraflara...! Malum evlilik işte...!
-
Anladım hocam görüşürüz enkısa zamanda, senide herzaman bekleriz.
-
GRKN adlı üyeden alıntı
önümüzdeki yaz sezonu "ÇİLEK FESTİVALİ" de buluşuruz
Tam ağzımdan aldın . Ben de böyle birşey yapalım diyecektim. Tam tarihini hatırlayamıyorum ama haziran ayı içerisinde oluyordu sanırım. Bilmeyenler için söyleyeyim oldukça aktif olur çilek festivali. İnşallah o zamana kadar motorumu almış olurum
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler