Malatya' Dan Sevgi Ve Saygılar
Reklamlar
-
Merhaba Hikmet 36 Yaşındayım Muhasebe ile uğraşıyorum. Ben de sizler gibi Motorbisiklet seviyorum fakat terk bir farkla benim hem yok hem de korkuyorum. Uzun süredir burda internet üzerinden sizleri takip ediyorum.Sohbet ve etkinliklerinizi takip ederken de haliyle gittiğiniz yerler ve sizler hakında da ufak tefek fikirler edindim ve sizleri çok sevdim . İstedim ki ben de sizlerin sohbet ve muhabetlerinize uzaktan da olsa katılıp sizlerle tanışayım. Ha birde itiraf etmeden geçemeyeceğim çok güzel yemekler yiyorsunuz be :cherry
Reklamlar
-
seninde sonunda nurtopu gibi bi tanışma topiğin olmuş
hadi hayırlı olsun hikmet aramıza hoş geldin kalıcı ve (güzel yemekler için )katılımcı olmanı dlerim...
motosikletten korkma bırak o senden korksun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
hoş geldin bende malatyalıyım ve bilgisayarlı muhasebe okuyorum motora bir kaç defa bin gez sonra alışırsın sonra motordan inmezsin çok güzel bir duydu motor sürmek ve sürmeyi bilmek tavsiye ederim
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
-
a4tech adlı üyeden alıntı
Merhaba Hikmet 36 Yaşındayım Muhasebe ile uğraşıyorum. Ben de sizler gibi Motorbisiklet seviyorum fakat terk bir farkla
benim hem yok hem de korkuyorum.
Uzun süredir burda internet üzerinden sizleri takip ediyorum.Sohbet ve etkinliklerinizi takip ederken de haliyle gittiğiniz yerler ve sizler hakında da ufak tefek fikirler edindim ve sizleri çok sevdim . İstedim ki ben de sizlerin sohbet ve muhabetlerinize uzaktan da olsa katılıp sizlerle tanışayım. Ha birde itiraf etmeden geçemeyeceğim çok güzel yemekler yiyorsunuz be :cherry
hoş geldin arkadaşım sen yeterli diyorsan yeterli tanışmamız lazım tabikide gizemli arkadaş eger müsaitsen perşembe günü hasan tan çocuk yurduna gidecez gel tanışmış oluruz
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Teşekür ederim. Yemek konusundaki temeninize canı gönülden katılıyorum Motorsikleten de yıllar önce çok kötü düşmüştüm göz<üm korktu sonra da hiç binmedim
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
hoş geldin arkadaşım
sen yeterli diyorsan yeterli tanışmamız lazım tabikide gizemli arkadaş
eger müsaitsen perşembe günü hasan tan çocuk yurduna gidecez gel tanışmış oluruz
Ora bana çok uzak Ben Malatya'dayım ama mutlaka İstanbul'a sizlerle tanışmak için geleceğim
NNOOSS adlı üyeden alıntı
hoş geldin bende malatyalıyım
ve bilgisayarlı muhasebe okuyorum
motora bir kaç defa bin gez sonra alışırsın sonra motordan inmezsin çok güzel bir duydu motor sürmek ve sürmeyi bilmek tavsiye ederim
Hoşbulduk. Gurbette hemşeri bulmak kadar güzeli olamaz.
-
-
aramıza hoşgeldın. guzel dostluklar kurman ve forumda katılımcı olman dılegıyle
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
hikmet aramıza hoşgeldin. malatya eski garaj mevkii lider motor yamaha bayi ve servisinden aliekberçiçeğe selamlar
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
hikmet aramıza hoşgeldin. malatya eski garaj mevkii lider motor yamaha bayi ve servisinden aliekberçiçeğe selamlar
Hoşbulduk Ümmet Abi Selamın Başım gözüm üstüne mutlaka ileteceğim.
tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı
aramıza hoşgeldın. guzel dostluklar kurman ve forumda katılımcı olman dılegıyle
Teşekür ederim Dileğin dileğimdir.
D C R adlı üyeden alıntı
Aramıza hoşgeldin...
Hoş bulduk.
-
ÖNCelikle hoşgeldin ve yanlış anlamayacağını düşünerek düzeltmek istiyorum.. Motorbisiklet değil Motosikler ....
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
ÖNCelikle hoşgeldin ve yanlış anlamayacağını düşünerek düzeltmek istiyorum.. Motorbisiklet değil Motosikler ....
Hoşbulduk. Düzeltme içinde ayrıca teşekür ederim. İdare et sende canım formda acemiyiz
-
Aramıza hoşgeldiniz...Yemek konusunda Gaziantep MT açık ara fark attı , ikinci olarak da Muğla MT derim
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
hoşgeldin
nereye gidecegini bilmiyorsan hangi yoldan gittiginin önemi yok....[COLOR="Purple"][B][I]:bounce:[/I][/B][/COLOR]
-
hikmet abi ben de malatyalıyım
hoşgeldin sefalar getirdin
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
ben de malatya akçadağlıyım. antalyada yaşıyorum.
Motorsiklet tutkudur,adrenalindir,yaşam biçimidir,tiryakinin sigarası ,alkoliğin rakısı,şarapçının şarabı neyse motorsiklet de motorcunun herşeyidir, yaşamının anlamı 2. dereceden aşkı,ama delidolu kullanıncada ayrılığın acının gözyaşının ve korkunun ta kendisidir motorsiklet...
Ama korkmaktansa denemek,öğrenmek, dikkatli kullanmak,kurallara uymak,ehliyetli olmak,bilmediğin yolda hız yapmamak,virajda araç sollamamak,ve mıcırlı yollara azami dikkat ederek bu zevki ömür boyu sürebilirsin......
aramıza hoşgeldin.
ahmet
kymco grand dink 250cc
-
sahinbirinci adlı üyeden alıntı
Aramıza hoşgeldiniz...Yemek konusunda Gaziantep MT açık ara fark attı , ikinci olarak da Muğla MT derim
Hoş bulduk.Aranızada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.Yemek konusunda hepiniz birer harikasınız
-
ahmetdoger2 adlı üyeden alıntı
Motorsiklet tutkudur,adrenalindir,yaşam biçimidir,tiryakinin sigarası ,alkoliğin rakısı,şarapçının şarabı neyse motorsiklet de motorcunun herşeyidir, yaşamının anlamı 2. dereceden aşkı,ama delidolu kullanıncada ayrılığın acının gözyaşının ve korkunun ta kendisidir motorsiklet...
Ama korkmaktansa denemek,öğrenmek, dikkatli kullanmak,kurallara uymak,ehliyetli olmak,bilmediğin yolda hız yapmamak,virajda araç sollamamak,ve mıcırlı yollara azami dikkat ederek bu zevki ömür boyu sürebilirsin......
aramıza hoşgeldin.
ahmet
kymco grand dink 250cc
abi bende malatyalıyım ben de antalya da yasıyorum
mt antalya ya bekleriz
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
locoly adlı üyeden alıntı
hoşgeldin
Hoşbulduk. Konukseverliğiniz için teşekürler
oğuz-AnTALyA adlı üyeden alıntı
abi bende malatyalıyım ben de antalya da yasıyorum
mt antalya ya bekleriz
Hemşehrilerim tarafından karşılanmakta daha bi güzel bir duygu. Davetin için teşekürler
ahmetdoger2 adlı üyeden alıntı
aramıza hoşgeldin.
ahmet
kymco grand dink 250cc
Motorun bir tutku olduğunu, nasıl bir yaşam biçimi olduğunu biliyorum. :(
Bildiğim birşey daha var ki o da dün akşam gözümün önünde olan olaydır. Bir aracın motorsikletli sürücüye çarpması olayıdır. Olay esnasında araç sürücüsü araç kabininde hiç bir zarar görmeden ukala ukala otururken motorsikletli sürücünün havada attığı 2 taklayı izlemesi oldu
Allaha bin şükür ki Motorsikletli arkadaşa bişey olmamıştı.
Düşünüyorumda ya okadar şanslı olmasaydı ????
-
Hoşgeldiniz Hikmet Bey.
Kalıcı ve aktif olmanızı dilerim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
guven61 adlı üyeden alıntı
Hoşgeldiniz Hikmet Bey.
Kalıcı ve aktif olmanızı dilerim.
Sağolun teşekür ederim. Sizde benim gibi uzaklardan katılanlardansınız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)