Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Malatya' Dan Sevgi Ve Saygılar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    :) yok
    Merhaba Hikmet 36 Yaşındayım Muhasebe ile uğraşıyorum. Ben de sizler gibi Motorbisiklet seviyorum fakat terk bir farkla benim hem yok hem de korkuyorum. Uzun süredir burda internet üzerinden sizleri takip ediyorum.Sohbet ve etkinliklerinizi takip ederken de haliyle gittiğiniz yerler ve sizler hakında da ufak tefek fikirler edindim ve sizleri çok sevdim . İstedim ki ben de sizlerin sohbet ve muhabetlerinize uzaktan da olsa katılıp sizlerle tanışayım. Ha birde itiraf etmeden geçemeyeceğim çok güzel yemekler yiyorsunuz be :cherry

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    seninde sonunda nurtopu gibi bi tanışma topiğin olmuş
    hadi hayırlı olsun hikmet aramıza hoş geldin kalıcı ve (güzel yemekler için )katılımcı olmanı dlerim...
    motosikletten korkma bırak o senden korksun
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    MONDİAL 150cc HS RACİNG MOTORS (kırmızı)
    hoş geldin bende malatyalıyım ve bilgisayarlı muhasebe okuyorum motora bir kaç defa bin gez sonra alışırsın sonra motordan inmezsin çok güzel bir duydu motor sürmek ve sürmeyi bilmek tavsiye ederim
    [B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
    [B]31 L 6351[/B]

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı a4tech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Hikmet 36 Yaşındayım Muhasebe ile uğraşıyorum. Ben de sizler gibi Motorbisiklet seviyorum fakat terk bir farkla benim hem yok hem de korkuyorum. Uzun süredir burda internet üzerinden sizleri takip ediyorum.Sohbet ve etkinliklerinizi takip ederken de haliyle gittiğiniz yerler ve sizler hakında da ufak tefek fikirler edindim ve sizleri çok sevdim . İstedim ki ben de sizlerin sohbet ve muhabetlerinize uzaktan da olsa katılıp sizlerle tanışayım. Ha birde itiraf etmeden geçemeyeceğim çok güzel yemekler yiyorsunuz be :cherry
    hoş geldin arkadaşım sen yeterli diyorsan yeterli tanışmamız lazım tabikide gizemli arkadaş eger müsaitsen perşembe günü hasan tan çocuk yurduna gidecez gel tanışmış oluruz
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seninde sonunda nurtopu gibi bi tanışma topiğin olmuş
    hadi hayırlı olsun hikmet aramıza hoş geldin kalıcı ve (güzel yemekler için )katılımcı olmanı dlerim...
    motosikletten korkma bırak o senden korksun
    Teşekür ederim. Yemek konusundaki temeninize canı gönülden katılıyorum Motorsikleten de yıllar önce çok kötü düşmüştüm göz<üm korktu sonra da hiç binmedim

Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoş geldin arkadaşım sen yeterli diyorsan yeterli tanışmamız lazım tabikide gizemli arkadaş eger müsaitsen perşembe günü hasan tan çocuk yurduna gidecez gel tanışmış oluruz
    Ora bana çok uzak Ben Malatya'dayım ama mutlaka İstanbul'a sizlerle tanışmak için geleceğim

Alıntı NNOOSS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoş geldin bende malatyalıyım ve bilgisayarlı muhasebe okuyorum motora bir kaç defa bin gez sonra alışırsın sonra motordan inmezsin çok güzel bir duydu motor sürmek ve sürmeyi bilmek tavsiye ederim

Hoşbulduk. Gurbette hemşeri bulmak kadar güzeli olamaz.

D C R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kawasaki Versys 650
    Aramıza hoşgeldin...
    DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion

Motosikleti
    şimdi yok
    aramıza hoşgeldın. guzel dostluklar kurman ve forumda katılımcı olman dılegıyle
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    hikmet aramıza hoşgeldin. malatya eski garaj mevkii lider motor yamaha bayi ve servisinden aliekberçiçeğe selamlar
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Motosikleti
    Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hikmet aramıza hoşgeldin. malatya eski garaj mevkii lider motor yamaha bayi ve servisinden aliekberçiçeğe selamlar
    Hoşbulduk Ümmet Abi Selamın Başım gözüm üstüne mutlaka ileteceğim.

Alıntı tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aramıza hoşgeldın. guzel dostluklar kurman ve forumda katılımcı olman dılegıyle
    Teşekür ederim Dileğin dileğimdir.

Alıntı D C R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldin...
    Hoş bulduk.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    ÖNCelikle hoşgeldin ve yanlış anlamayacağını düşünerek düzeltmek istiyorum.. Motorbisiklet değil Motosikler ....
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ÖNCelikle hoşgeldin ve yanlış anlamayacağını düşünerek düzeltmek istiyorum.. Motorbisiklet değil Motosikler ....
    Hoşbulduk. Düzeltme içinde ayrıca teşekür ederim. İdare et sende canım formda acemiyiz

sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Aramıza hoşgeldiniz...Yemek konusunda Gaziantep MT açık ara fark attı , ikinci olarak da Muğla MT derim
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

hoşgeldin
    nereye gidecegini bilmiyorsan hangi yoldan gittiginin önemi yok....[COLOR="Purple"][B][I]:bounce:[/I][/B][/COLOR]

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    hikmet abi ben de malatyalıyım
    hoşgeldin sefalar getirdin
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

ben de malatya akçadağlıyım. antalyada yaşıyorum.

Motorsiklet tutkudur,adrenalindir,yaşam biçimidir,tiryakinin sigarası ,alkoliğin rakısı,şarapçının şarabı neyse motorsiklet de motorcunun herşeyidir, yaşamının anlamı 2. dereceden aşkı,ama delidolu kullanıncada ayrılığın acının gözyaşının ve korkunun ta kendisidir motorsiklet...

Ama korkmaktansa denemek,öğrenmek, dikkatli kullanmak,kurallara uymak,ehliyetli olmak,bilmediğin yolda hız yapmamak,virajda araç sollamamak,ve mıcırlı yollara azami dikkat ederek bu zevki ömür boyu sürebilirsin......

aramıza hoşgeldin.
    ahmet
    kymco grand dink 250cc

Motosikleti
    Alıntı sahinbirinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldiniz...Yemek konusunda Gaziantep MT açık ara fark attı , ikinci olarak da Muğla MT derim
    Hoş bulduk.Aranızada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.Yemek konusunda hepiniz birer harikasınız

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    Alıntı ahmetdoger2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Motorsiklet tutkudur,adrenalindir,yaşam biçimidir,tiryakinin sigarası ,alkoliğin rakısı,şarapçının şarabı neyse motorsiklet de motorcunun herşeyidir, yaşamının anlamı 2. dereceden aşkı,ama delidolu kullanıncada ayrılığın acının gözyaşının ve korkunun ta kendisidir motorsiklet...

Ama korkmaktansa denemek,öğrenmek, dikkatli kullanmak,kurallara uymak,ehliyetli olmak,bilmediğin yolda hız yapmamak,virajda araç sollamamak,ve mıcırlı yollara azami dikkat ederek bu zevki ömür boyu sürebilirsin......

aramıza hoşgeldin.
    ahmet
    kymco grand dink 250cc
    abi bende malatyalıyım ben de antalya da yasıyorum
    mt antalya ya bekleriz
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

Motosikleti
    Alıntı locoly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin
    Hoşbulduk. Konukseverliğiniz için teşekürler

Alıntı oğuz-AnTALyA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bende malatyalıyım ben de antalya da yasıyorum
    mt antalya ya bekleriz
    Hemşehrilerim tarafından karşılanmakta daha bi güzel bir duygu. Davetin için teşekürler

Alıntı ahmetdoger2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

aramıza hoşgeldin.
    ahmet
    kymco grand dink 250cc
    Motorun bir tutku olduğunu, nasıl bir yaşam biçimi olduğunu biliyorum. :(
    Bildiğim birşey daha var ki o da dün akşam gözümün önünde olan olaydır. Bir aracın motorsikletli sürücüye çarpması olayıdır. Olay esnasında araç sürücüsü araç kabininde hiç bir zarar görmeden ukala ukala otururken motorsikletli sürücünün havada attığı 2 taklayı izlemesi oldu
    Allaha bin şükür ki Motorsikletli arkadaşa bişey olmamıştı.
    Düşünüyorumda ya okadar şanslı olmasaydı ????

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Hoşgeldiniz Hikmet Bey.
    Kalıcı ve aktif olmanızı dilerim.
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

Motosikleti
    Alıntı guven61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldiniz Hikmet Bey.
    Kalıcı ve aktif olmanızı dilerim.
    Sağolun teşekür ederim. Sizde benim gibi uzaklardan katılanlardansınız.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)