ANKARA MT mutlaka okuyun ve lütfen yorum yapın
Reklamlar
-
öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar,mubarek ramazan ayı girdi gireli sürekli aklımda bu düşünce var ve bu konu hakkında öncelikli olarak ADMİN,YÖNETİCİ,MODERATÖR VEYA ORGANİZATÖR arkadaşlardan daha sonra bütün mt ailesinden yardım beklioruz.biz ankara mt olarak neden bi buluşma-tanışma-kaynaşma iftar yemeği düzenleyemiyoruz?herkez şööle eşini-kız arkadaşını,hatta annesini veya kız kardeşini getirip tam bi aile ortamında neden tanışıp,görüşüp bu arkadaşlıkları devam ettirmiyoruz?
lütfen konu hakkındaki düşünce ve yorumlarınızdan kimseyi mahrum bırakmayınız.saygılar ve sevgilerimle.SERDAR
[B][COLOR="Red"]hayalbuysa [/COLOR][U][B][COLOR="Lime"]608[/COLOR][/B][/U] [/B][B][U][I][COLOR="Blue"]hayabusa[/COLOR][/I][/U][/B]
Reklamlar
-
ankaralı değlim ama bende merak ediyorum vugüne kadar mt ankaranın herhangi bi gezisine akşam çayına toplanmasına rastlamadım ankara küçük bi şehir değilki baya bi üyemiz vardır orda
-
mrsago adlı üyeden alıntı
ankaralı değlim ama bende merak ediyorum vugüne kadar mt ankaranın herhangi bi gezisine akşam çayına toplanmasına rastlamadım ankara küçük bi şehir değilki baya bi üyemiz vardır orda
kesssinlikle haklısın arkadaşım,sanırım ankara mt uyuyo ve artık biraz geçde olsa uyanmanın vakti geldi diye düşünüyorum,paylaşım için teşekkür ederim.
[B][COLOR="Red"]hayalbuysa [/COLOR][U][B][COLOR="Lime"]608[/COLOR][/B][/U] [/B][B][U][I][COLOR="Blue"]hayabusa[/COLOR][/I][/U][/B]
-
Ankara mt bu aralar bi kaç olumsuzlukla üstüste karşı karşıya geldi,o yüzden herkes sineye çekildi galiba,herkes yeniden toparlanacaktır....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
yenny1i adlı üyeden alıntı
kesssinlikle haklısın arkadaşım,sanırım ankara mt uyuyo
ve artık biraz geçde olsa uyanmanın vakti geldi diye düşünüyorum,paylaşım için teşekkür ederim.
peki sen bi buluşma düzenlesen aç bi topic mesela iftar olmasa bile bi akşam çayı buluşması düzenle bakalım katılım olucakmı
-
açmış sayıyorum,en azından bi gören duyan moderator olur elbet.zaten bu topici da aslında o amaçla açtım,bakalım noolcak?
efendy_iso adlı üyeden alıntı
Ankara mt bu aralar bi kaç olumsuzlukla üstüste karşı karşıya geldi,o yüzden herkes sineye çekildi galiba,herkes yeniden toparlanacaktır....
e hazır mubarek günde gelmişken bence en iyi zaman,yanlış mıyım?
-
hadi hayırlısı bakalım
-
yaklasik iki sene öncesine kadar yapiyorduk boyle işler. prometheus buralarda değil sanirim ben de motoru satmak zorunda kaldim kalali uzak kaldim. cekip cevirecek ilgilenecek bir adam lazim yoksa zor boyle işler.
-
e hazır mubarek günde gelmişken bence en iyi zaman,yanlış mıyım?
haklısın tabi,fitili ateşleyecek bi kıvılcım lazım,emeğine sağlık
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
olursa katılmak isterim zaten çarşamba toplantılarına katılmak istiyordum.
Miami Florida Atlanta Georgia Raleigh North Carolina...
-
öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar,mubarek ramazan ayı girdi gireli sürekli aklımda bu düşünce var ve bu konu hakkında öncelikli olarak ADMİN,YÖNETİCİ,MODERATÖR VEYA ORGANİZATÖR arkadaşlardan daha sonra bütün mt ailesinden yardım beklioruz.biz ankara mt olarak neden bi buluşma-tanışma-kaynaşma iftar yemeği düzenleyemiyoruz?herkez şööle eşini-kız arkadaşını,hatta annesini veya kız kardeşini getirip tam bi aile ortamında neden tanışıp,görüşüp bu arkadaşlıkları devam ettirmiyoruz?
lütfen konu hakkındaki düşünce ve yorumlarınızdan kimseyi mahrum bırakmayınız.saygılar ve sevgilerimle.SERDAR
çok güzel düşünmüşsün yapmak lazım
günaydın millet
-
Aslında neden bu kanıya kapıldın anlamadım daha 2 gun once 380km lik yol yaptik Ankara MT olarak, bide haftada 1 gun bi sekil bulusuyoruz. Bu haftaki iftar yemeginden sonra çay olsun mesela ?
bide olumsuzluklar olayı var Ankara MT bu sezon ciddi kazalar atlattı bunun bi payı varmı bilemiyorum...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
-
sen kimsin bilader ?
iki baslikta da bulusalim diyosun da pazar neredeydin ?
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
rayjay adlı üyeden alıntı
sen kimsin bilader ?
iki baslikta da bulusalim diyosun da pazar neredeydin ?
yada çarşambaları nerdeydin? zahmet edip siteyi inceleseydin bence bu topic açılmazdı
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
motorize ekip adlı üyeden alıntı
yada çarşambaları nerdeydin? zahmet edip siteyi inceleseydin bence bu topic açılmazdı
her çarşamba toplanıp uyuyor musunuz? anlayamadım, uyumak için toplanmak çok saçma, konuyu açan arkadaşlara katılıyorum
-
-------------------------
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Babalar gelmesin mi
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
bende burada ankara mt ile ilgili bir eleştri yapiim;
topicler çok uzamış, konu takip edilemiyor, geyik mesajlar fazla olduğundan sorulan sorulara yanıt alınamıyor :(
-
Kim olduğunu bilmiyorum tanışmadık ama anladığım kadarı ile yenisin.Ankara MT olarak Nisan 2008 tarihinden itibaren 25 e yakın gezi yapıldı çarşamba toplantısı zaten klasik ramazan olmasına rağmen yine geziler ve toplantılar devam ediyor sen herhalde Ankara MT yi başka bir il grubu ile karıştırdın sanırım.İftar yemeğine gelince davet Ankara MT yi gelmezlerse o zaman stem et.Ayrıca hacıbaba'dan 3 kğ.tanışma ,kaynaşma ve Ankara MT ye kabul için baklavanı bekliyoruz.Ankara MT kadar tatlıya düşkün başka bir MT varmı? Haydi hoş geldin aramıza.
-
daha ben de tatlı alacağdım yalan oldu o iş. gerçi KUVVETMİRA da alacak daha ehehee
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler