herkese selam ben haluk,marmaris ve izmirde yaşıyorum yamaha mt3 kullanıcısıyım dün muğla mt grubuyla harika bir gezi yaptık,sizlerle de ortak organizasyonlarda görüşmek dileğiyle...
herkese selam ben haluk,marmaris ve izmirde yaşıyorum yamaha mt3 kullanıcısıyım dün muğla mt grubuyla harika bir gezi yaptık,sizlerle de ortak organizasyonlarda görüşmek dileğiyle...
kardeşim hoşgeldin aramıza.motorun da sen de harikasınız.sana klasik bir cevap vereyim...kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
Ahmet ERTÜRK
SUZUKI INTRUDER VL-800
Marmaris
Adaş hoşgeldin bende haluk, memnun oldum...
Kazasız belasız sürüşler dilerim...
Umarım kalıcı olursun...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Hoşgeldin kalıcı olman dileği ile.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hoşbulduk adaş çok teşekkürler,hepimize kazasız bol keyifli sürüşler..
Hoşgeldin haluk tanıştığımıza memnun oldum sitede kalıcı ve katılımcı olman dileklerimle
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Aramıza hoşgeldin arkadaşım !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Aramiza hoş geldin Haluk. Diğer gezilerde görüşmek üzere...
Selamlar...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
hoşgeldin haluk. umarım bi iki teker de benim ayağımı yerden keser de bir gün aynı organizasyonda bulunuruz. zaten yıl içinde alıp yaza doğru izmir'den o taraflara gelme planları kuruyorum sürekli
Miami Florida Atlanta Georgia Raleigh North Carolina...
hoşgeldin haluk
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)