Serdar SERTDEMİR-ELAZIĞ. Kan Grubu AB rh (-) Negatif 0533.280 75 85
Serdar SERTDEMİR-ELAZIĞ. Kan Grubu AB rh (-) Negatif 0533.280 75 85
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
WEB'DE yapılan en basit aramada, bu başlıkta yazılan özel bilgiler görülmekte.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Hakan BAŞAR İstanbul/Beyoğlu B rh (+) - 05327327231
A rh pozitif
evet benimkide A RH + herkese kazasiz günler
hop unuttum Cep:0533 511 46 77 --- 0536 718 27 08
Esat Tuncer / 0 Rh (+) Pozitif / 05059624770
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
. A Rh (-)
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
0 RH + / istanbul / göztepe / tunç güleç / 0505 6196713-0543 8541857
sevgiler..
sayin ModeratÖrlerİmİz LÜtfen Lİstenİn GÜncellenmesİ İÇİn Gereklİ İŞlemlerİ BaŞlatiniz...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Tuğrul Bey merhabalar,nasılsınız? ben de 43 yaşından sonra motorsikletime kavuştum artık bir an evvel almak caiz olmuştu deyim yerindeyse.zira yolda ,ışıklarda gördüğüm motorculardan izin isteyip motorlarını incelemek için kendilerinden ricada bulunuyordum.yani vaziyet bu kadar vahimdi Efendim bendeniz öğrencilik yıllarımda yıllarca derslerimde uçak,otomobil ve motor resmi çizerek derslerime konsantre olamıyordum.çok şükür iyi kötü eğitimimi tamamlayıp -tabirimi mazur görünüz- nihayet bir baltaya sap olabildim.çoluğa çocuğa kavuştum.bu kez başka sorumluluklar- takdir edersiniz ki -hasıl oldu.yıllar süratle geçti ve ben hep motor kavramını içim sızlayarak erteledim.geçen mart ayında bir cruiser edindim.200 'ün üzerindeki ağırlıyla bu metal eseri hemen sözümona kullanmaya başladım.hemen akabinde kuşkusuz tehlikeler atlattım.yılmadım.kursa gittim azmettim sonunda işime gidip gelecek kadar acemiliğimi birazcık giderdim.hala acemiyim elbette.motorumu kış nedeniyle kitledim.ancak sabahtan akşama kadar aklımın en aydınlık köşesinde.projektörleri 24 saat açık internette motorla ilgili tüm münazaralar sair gibi sitelerde kayboluyorum.gençleri seviyor kolluyor onlarla olmaktan enerji depoluyorum.onlara zat-ı aliniz gibi muhtemelen- toleransın ufuklarını açıyorum.ancak her durumda ,özellikle motor aleminde yaşıtım yada sizin gibi ;yaşı gereği ağabeylerimize de tıpkı iyi bir yemeğin üzerine alınan tok türk kahvesi gibi ihtiyaç duyuyorum.Efendim bizim yaşımız rüşd yaşı malumunuz.eskiler ahiretlik derler.Ankara 'da bizim kuşaktan bir grup oluşturamadım.mutlaka biryerlerde ekabir tabir ettiğimiz değerli yaşıtlarımız ,ağabeylerimiz vardır.moturunuzu hemen google da inceledim.58 sınıfından bir sanat eseri.insan muhayyilesinin estetik bir tezahürü.selesinden bloğuna kadar direkt olarak bireyi o enfes beşeriyetin önplanda olduğu iklime götürüyor.internette ,özellikle karmaşık sitelerde biraz yeteneksizim.şu aşamada mesaj kutumdan gelen giden mesajları kolay takip edebiliyorum.galiba biraz kabiliyetsizim.tukokten sanırım sizin hotmail adresiniz.ancak yine de size böyle genel bir ortamdan ulaşmak istedim rahatsız etmemek için.umarım mesajım elinize ulaşır tanışmaktan kıvanç duyarım.saygılarımla
ferrariman34 serdar topluoğlu A rh(+) istanbul (0.533) 738 29 32
_CrazYDriveR81_ SERKAN KARAYEL__0 RH(+)_DÜZCE/MERKEZ 05366407788
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
nydd yusuf dağ muğla /marmaris 0535-693-94-86
alp sezeralp izmit 0 rh(+)
O rh + Mert Duraklı Gemlik/Bursa 0535 640 53 34
CEA / 0 Rh + / Erdinç Allı / 0 532 264 38 76
A Rh +
gökhan unan 0532 402 02 78 bodrum - muğla
esat tuncer 0 RH + pozitif
inş. allah nasip etmes
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
AB Rh+ Cem Taşdelen 05369710596 İst./Acıbadem
serkan uc tarabya ist arh+ 5352189956
34uc8334 a rh+ 30091981
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)