Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
lütfen bizi istemediğimiz şeyler yapmaya zorlama...
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ama arkadasım sevıyenı koruamıorsun cunku sende ole bıısı yok:D:D
kamyoncu 01 DM 231 dm nın acılımını bılenler vardır ;)
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Sendemi brutus
Alıstınız tabi baglac
Bu arada topicte tek etiket var oda motor
yanına bırazdan cerrahıyıde eklerler
kamyoncu 01 DM 231 dm nın acılımını bılenler vardır ;)
Sen de oldugun icin topicte gerek gormemişler
vayy beee.....................
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
süper arkadaşlar...
çok faydalı bilgiler edindiimm
bileklerim gerçekten ince ve narinler sizin gibi kaslı degilimm naparsınız
maddi durumumda iyii çok şükür bekarım 1,65 boyunda siyah saçlı yeşil gözlüü balık etlii ama balina cinsinden degilimm ince bileklii bi bayanım
::158:: yalnızım,yalnızlık içinde kaybolmaksa rüzgarına kapılıp yok olmaksa
sagolun arkadaşlar
pekte ince belli degilimm
ben gerçekten bir hayalin peşindenmi koşuyorumm bunu merak ediyorumm çünküü yarış motoru kullanmanın zor oldugunu biliyorumm o bir aşk sa ben ona aşıgımm sesii dünyada ki bütün seslere bedel ve ona sahip olmak istiyorumm ciiddiiyimm şaka yapmıyorum burada kendimi pazarlamıyorumm merak eden arkadaşlara etiket olsun diye yapıştırdımm
gerçii eglenen arkadaşlar var burada ben kimseye kırılmıyorumm
birde harrrrrrrbiden bayanımm sonradan olmadımm yanii
cerrahii çok eglenir buldum senii allah yüzünden gülücügü eksik etmesiin
ya bu toplantılara da gelir bak görürsün
stahl ve diger benii ciidiiye alıp motor kullanıcısı bir bayan olarak aralarına almak isteyen bütün arkadaşlar sagolun hayat dedigimiz nedirkii bu gün var yarın yokk tehlikeli ama güzel bir yolculuk bencee sanırımm dediginiz gibi küçükten büyüge dogru gitmek gerek önce scooter sonra uçuşa
cerrahii sagoll egitim almak için sana degilde daha usta birine gideriimm sonra yollarda tökezlemeyelimm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)