Herkese merhaba adım köksal 33 yaşındayım GT 650R sahibiyim. İstanbul Beylikdüzünde ikamet ediyorum. Özel Bir şikette yöneticiyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D
Herkese merhaba adım köksal 33 yaşındayım GT 650R sahibiyim. İstanbul Beylikdüzünde ikamet ediyorum. Özel Bir şikette yöneticiyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D
[B]::158::[/B] [COLOR="Red"]34 FK 6005[/COLOR]::158::
BİNDİM BİR ALAMETE GİDİYORUM KIYAMETE
merhaba köksal abi hoşgeldin... güzel vakit geçirebileceğin.. bircok yenilikten haberdar olabileceğin bir siteye geldin... iyi zaman geçirmen dileğiyle adanadan selamlar
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
hoşgeldin köksal bende beylikdüzünden Levent , çan çin 250 kullanmaktayım
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Merhabalar.. Aramıza hoşgeldiniz...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hoşgeldiiin .bu beylikdüzü bayaa kalabalıklaştı.bigün bir aktivite yapmak lazım.
hoşbuldum arkadaşlar.
Beylikdüzü için ayrıca hoşbuldum
köksal slm.
bende beylikdüzündeyim. yaş 31
de henüz motor alamadım
MT'ye hoşgeldiniz Güzel bir motosiklete sahipsiniz tebrikler. Fotoğraflarını bekliyoruz
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
hoş geldin kardeşim
hoşgeldin köksal
dogru yerdesin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
hoş geldin.... .
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Hoşgeldin Köksal.
Ben de Beylikdüzü sakiniyim. ismim Gültekin.
Sarı F650FB kullanıyorum.
Karadeniz caddesinde (oktan sitesi köşesinde) siyah bir GT650R görüyorum. seninki olabilir mi?
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Çok şıkmış motosikletin. Egzoz standartmı ? Kullanış ile ilgili neler söyleyebilirsin ? Hızlanması yakışı ve insanların bakışı
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
hoşgeldiniz (yakınız he kıraçı biliyormusunuz) acaba ii vakit geçirmeniz dileği ile
evet kıraç'ı biliyorum. teşekkür ederim.
standart egsoz ve yakıtta enjeksiyonlu olduğu için oldukça ekonomik ( sıkmadığın yada redline da fazla kalmadığın sürece :D ). Ben çok memnunum bazıları sesinden hoşnut değil ama bana göre kendi tarzında sesi var ve hoş bence.
hoşgeldin aramıza abi.
avcılar tarafında beni görürsen selam vermeyi eksik etme
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
eywallah genç kaptan elbette selamsız bırakmam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)