Merhaba aranıza yeni katıldım
15 yaşındayım mondial 100 kh vardı onu sattık şimdi cbf150 kullanıyorum
Merhaba aranıza yeni katıldım
15 yaşındayım mondial 100 kh vardı onu sattık şimdi cbf150 kullanıyorum
hayırlı olsunda ehliyet için ßaya ßi ßeklemen qerekicek inşallah o zamana kadar trafiğin yoqun olduqu yerlerde dolaşmassın diycem dayanamıcaksın dolaşıcaksın ßari dikkatli kullanmaya ßak daha cok qencsin
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
Aramıza hoşgeldin genc arkadaşım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
trafikte kasksız dolaşma bende 14 yaşımdan beri geziom hep tenha yerlerden git sağına soluna çok dikkat et
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
hoşgeldinnnnnnnn
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Hoşgeldin genç adam Bu yaşta ve ve tabii ki ehliyetsiz nasıl kullanıyorsun Karşıyaka gibi bir yerde? Arada bir mi biniyorsun, yoksa sıkı kullanıcılardan mısın?
hoşgeldin tatlımmm
nereye gidecegini bilmiyorsan hangi yoldan gittiginin önemi yok....[COLOR="Purple"][B][I]:bounce:[/I][/B][/COLOR]
ben hoşgeldin diyecek kadar kıdemli değilim de madem ehliyetsiz dolaşıyorsun bari izmir'de bildiğim trafik çevirmelerinin yerlerini yazayım. gerçi iyilik midir kötülük müdür bilinmez de durduk yere sorun yaşama. yazcaklarım geçen sene yoğun olarak çevirme yapılan ve benim de arabayla karşılaştığım tanık olduğum yerler, bu sene bi değişiklik olmamışsa buralara dikkat edersin. karşıyaka tantanlar mevkii (gece-gündüz), alaybey çıkışı (gece, istisnaen gündüz) bazen tersane önü, şemikler kavşağı (gece-gündüz olabiliyor), ege ünv. hastane önü (gece, bazen gündüz), bornova osman kibar kavşağı (gece-gündüz), izmir adliyesi karşısı (gece), buca-gaziemir yolunun kesiştiği yer (tam mevkiinin adını bilmiyorum), Alsancak Gar (genellikle gece ama gündüz de olabiliyor), Hava Eğitim Kom. okulu önü (sanırım doğru adı buydu), sahil yolundan Basmane yoluna dönerken (genellikle gece).
Miami Florida Atlanta Georgia Raleigh North Carolina...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)