Neskayfe 3 ü birarada varmı içen
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Hoşgeldin... Biz seni bayrama bekliyordukNe iyi ettin erkengeldin
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
Aramıza hoşgeldin arkadaşım !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
-
hoşgeldin..........
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
sende hoş geldn arkadaşım
nereye gidecegini bilmiyorsan hangi yoldan gittiginin önemi yok....[COLOR="Purple"][B][I]:bounce:[/I][/B][/COLOR]
-
Hoş Geldin de .Başlık ile bir bağlantı kuramadım ben
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Hoşgeldin arkadaşım.Alacağın mağazada pazarlık yap,belki bi çekyat'da hediye verirler.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
hoş geldin ..
-
aramıza hoş geldin dostum iyi eglenceler dilerim
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
hoşgeldin
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
neskayfe adlı üyeden alıntı
slm mt ciler. bi süredir sizi takip ediyordum. ama nedense buraya yazmamıştım. henüz motorum yok ondandır
bayramdam sonra alcam inş. Skygo SG250-4 düşünüyom. Birileri aklımı çelmezse yada çıkarıp para vermezse
çetmen e bayramdan sonra bi uğrıycaz bakalım. çok el öpmem lazımm çooook
hoşgeldin ama bence unut sky go yu =)
-
neskayfe adlı üyeden alıntı
slm mt ciler. bi süredir sizi takip ediyordum. ama nedense buraya yazmamıştım. henüz motorum yok ondandır
bayramdam sonra alcam inş. Skygo SG250-4 düşünüyom. Birileri aklımı çelmezse yada çıkarıp para vermezse
çetmen e bayramdan sonra bi uğrıycaz bakalım. çok el öpmem lazımm çooook
Hoşgeldin arkadaşım.Kalıcı ve katılımcı olman dilegiyle...
Bu arada skygo hiç tavsiye etmem.Bir ara benim dayımın oglunun kardeşinin amcasının yegeninin kızı olan abuzettin almıştı.Motor yolda giderken birden arka maşa yerinde fırlamış ayrca ön maşada ortadan kırılmış hee birde şasenin 8 yerinde çatlak 3 yerindede kırık çıktı . Motor sıfır km oldugu için garantiden degişmesi için servise teslim ettiler fakat 4 senedir parça olmadıgından dolayı serviste yatıyor.
Bu olay üzerine bu yakınımın psikolojisi bozuldu onuda servisten parça degişmesi için bakırköye yatırdık ama onunda yedek parçası olmadıgı için 4 senedir orda yatıyor
-
tşkrler mt
caner22 adlı üyeden alıntı
Hoş Geldin de .Başlık ile bir bağlantı kuramadım ben
hocam nick neskayfe olunca belki canı çakan olur demiştim.
neyse msj yazan tüm dostlara çok tşkrler sıcak bi karşılama oldu saolun.
ama skygo hakkında ii bişi söleyebilcek kimse yokmu. bu kadarmı dandik bu makina. Marchocias ın dışında ii diyen kimse olmadı. Oda gayet memnun. ilk motorum olcak ve dolayısıyla pek anlamıyom bu işlerden. şuan benim tek istediğim yaz bitmeden rüzgarın tadına bakabilmek. yanında çekyatda verirlerse hayır demem yani imkan dahilinde en uygun makine skygo gibi duruyo.
-
ELINT adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin arkadaşım.Kalıcı ve katılımcı olman dilegiyle...
Bu arada skygo hiç tavsiye etmem.Bir ara benim dayımın oglunun kardeşinin amcasının yegeninin kızı olan abuzettin almıştı.Motor yolda giderken birden arka maşa yerinde fırlamış ayrca ön maşada ortadan kırılmış hee birde şasenin 8 yerinde çatlak 3 yerindede kırık çıktı . Motor sıfır km oldugu için garantiden degişmesi için servise teslim ettiler fakat 4 senedir parça olmadıgından dolayı serviste yatıyor.
Bu olay üzerine bu yakınımın psikolojisi bozuldu onuda servisten parça degişmesi için bakırköye yatırdık ama onunda yedek parçası olmadıgı için 4 senedir orda yatıyor
öncelikle aramıza h.g zate bende yeni geldim abimiz neler döktürmüş baq benimde motorum yoq nasipse bende kışın bi 200 çekecez altımıza benim ki racer s işallah
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
-
hoşgeldin. bayramda bekleriz. Ama şu skygo işini birkez daha düşün derim ben.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler