JUNAK M 10......BİLENLER BİLMEYENLER YARDIMA İHTİYACIM VAR
-
ARKADAŞLAR JUNAK M 10 UM VAR DEDEDEN YADİGAR......NİKELAJCI BOYACI YEDEK PARÇACI ARKADAŞLAR VE CİDDEN MOTORDAN ANLAYANLAR BANA YAZARLARSA SEVİNİRİM....ÇÜNKÜ MOTOR LEŞ.....AMA ADAM OLUR.......SIFIRDAN GİRİCEM ......HEPBİRLİKTE YAPALIM DİYORUM......SAYGILAR
Reklamlar
-
Merhaba ,
Hoşgeldin..En kısa zamanda Tamirci arkadaş sana yardımcı olacaktır.Ayrıca motorun hangi model,ne cins..bu konularda bilgi verirsen yardımcı olmamız daha kolay olur..
:
-
HOşgeldin :geek:
-
Re: JUNAK M 10......BİLENLER BİLMEYENLER YARDIMA İHTİYACIM V
muratergin adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR JUNAK M 10 UM VAR DEDEDEN YADİGAR......NİKELAJCI BOYACI YEDEK PARÇACI ARKADAŞLAR VE CİDDEN MOTORDAN ANLAYANLAR BANA YAZARLARSA SEVİNİRİM....ÇÜNKÜ MOTOR LEŞ.....AMA ADAM OLUR.......SIFIRDAN GİRİCEM ......HEPBİRLİKTE YAPALIM DİYORUM......SAYGILAR
Siteye hosgeldin...
Turkiyede olaydim biraz yardimim dokunurdu saniyorum ama buradan yapabilecegim pek bir sey yok.
Motorunun "Kim Neye" sitesinde kaydi yok, koyacagiz tabii ki. Kaydini yaptirmadiysan "pilyon" diye yaptir, sonra degistirirsin. Junak konusundaki bilgilerini burada bizimle paylasirsan memnun olurum, hic duymadim, gormedim bu motoru...biz de ogreniriz seninle beraber.
Renovasyon sirasinda fotograflar cek, once-sonra gibi...cok faydasi olur ilerde.
Selamlar..
DD
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler