abiler kardesler motor hastları anlaynlar anlmayanlar merhaba ben neyimvarki hepnıse selamlar saygılar
abiler kardesler motor hastları anlaynlar anlmayanlar merhaba ben neyimvarki hepnıse selamlar saygılar
hayattan bıkmış nickinle hoşgeldin
bi de metalci biri gelsin yaa hale bak
ben varım ya
hoşgeldin arkadaşım
facebook.com/kaskafa
aleyküm selam, hoşgeldin
hoşgeldiniz..
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
aleyküm selam artık dostlarınız var
:bestmt:
a.s arkadaşım hoşgeldin ama bu kadar az tanıtma kendini
şöle anlat bakalım kimsin nesin necisin
tanıyalım senii
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
aleyküm selam hoş geldin
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
a.s hoşgeldin
Youtube / 54by1302 - Facebook: ''moto sticker 54'' , ''moto şerit'' ,'bajaj pulsar sticker'', ''moto çerçeve'' - Instagram / motosticker54
aslm hoş geldinn..
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
hoşgeldın
neyımvarkı mt antalya ya bekleriz
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
valla doğru söylüyon neyimiz varki bu dünyada hepsi bizlere emanet nede olsa
aleyküm selam
neyin yok ki !!! Sağlıklısın , nefes alıyosun , elin ayağın tutuyor.. daha ne olsun.
Hoşgeldin
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
beım adım ugur motosıklet hastasıyım ozellıkle honda hastasıyım meslegım bılgısayarcıyım pclerden kafam sulamış bır sekılde kendımı baska bısılere yonlendıreyım dedım hayalımde hep bı hayvangibi bosxer bı motorumun olmasını ısterdım yanı motorcu ama bılgısyarcı olduk napalım ama sayenızde aslıma gerı doncem hepnız saolun saygılar
kazanmak ne güzel kaybetmek olmazsa!!!
Aramıza hoşgeldin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)