merhaba,
bir süredir üye olmadan siteyi takip ediyorum. ilk mesajı buraya yazmak gerekiyor sanırım. gelecek ay ben de bir motor sahibi olacağımdan yazmanın vaktidir...
"hoş" buldum.
merhaba,
bir süredir üye olmadan siteyi takip ediyorum. ilk mesajı buraya yazmak gerekiyor sanırım. gelecek ay ben de bir motor sahibi olacağımdan yazmanın vaktidir...
"hoş" buldum.
[COLOR="Purple"][B][I]nefrete sevgiden çok güvenirim dedi şeytan, nefretin sahtesi olmaz..![/I][/B][/COLOR]
hoşgeldin.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Hoşgeldinn,
Ramazandan sonramı alıcan yani ? yoksa ramazanda harçlık toplayımda alım satım masrafımı çıksın diyorsun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bencede yaniiii
arkadaşım her üyenin farklı nickler şeklinde 3 - 4 kullanıcı adı olursa bu sitedenin de 3.000.000 kullanıcısı olurrr yapmayın yaaaa
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
mesaj sayısı şuan sıfır görünüyor yine de hoşgeldin belki doğrudur pot kırmayalım ilk günden
kim sanıldığımı bilmiyorum. umarım "iyi" bilinen birisidir.
sitenin kayıtlı olmayan kullanıcıları olduğunu da göz önünde bulundurmak gerekir ki bu güne kadar ben de onlardan biriydim. (bu durumda üçmilyonu kaça bölmek gerekir hesaplayamadım)
hoşbuldum VaScO1925; umudumuz bayram harçlıklarına kaldıysa...
motor almak için hava çok sıcak, biraz serinlemesini bekliyorum diyelim.
KUVVETMİRA ve gokhand teşekkür ederim, hoşbuldum.
[COLOR="Purple"][B][I]nefrete sevgiden çok güvenirim dedi şeytan, nefretin sahtesi olmaz..![/I][/B][/COLOR]
Hosgeldiniz sefaalar getirdiniz.
Siz bakmayın bizim cocuklara
Az once bir rehavete kapıldılar halen onun etkisindeler de P
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
hoşgeldinnn... saaat 12 yi geçiyor ve halendaha aktif-onlinesin, umarım buradaki yazılar ileride motorunla hoş vakit geçirmende yardımcı olur...
ne alacağını merak ettim, tarzın nedir????
aramıza hoş geldin
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
Aramıza hoşgeldin......
aramıza hoş geldin
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
aramıza hos geldin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)