Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhabalar

REKLAM ALANI

Merhabalar. Ben siteye yeni üye olan ve motor merakı acayip derecede fazla olan 1 kasım da 17 sini dolduracak ve aralıkta ehliyet alacak biriyim. Abilerime ve motosiklet konusunda tecrübeli olanlara danışmak isteyeceğim bir kaç konu var...
    Öncelikle almak istediğim model honda cbr 125 r tir sizce bu motorun sport olması yeni başlayacak biri olmam açısından çok mu tehlikekli olur? Ancak ehliyetimi almadan da motosiklet eğitimini tamamlayacağım. Bu eğitimi aldıktan sonra ehliyetimi de aldıktan sonra güvenlik ekipmanlarımı da tamamladıktan sonra bu iş ne kadar tehlikeli olur?
    Sanırım korkularıma hak vereceksinizdir=) çünkü daha 13 yaşımda scooterla 80 yaparak düşüp 2 kolumu kırmış biri olarak bu korkuyu önce üstümden atmam lazım sanırım.
    Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkğr ederim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    paris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660X 2009
    selam öncelikle hoşgeldin. cbr125r başlangıç için iyi bir seçim olur, güvenlik ekipmanlarını tamamlaman şartıyla!

Alıntı paris adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam öncelikle hoşgeldin. cbr125r başlangıç için iyi bir seçim olur, güvenlik ekipmanlarını tamamlaman şartıyla!
    teşekkür ederim tavsiyeniz için. Güvenlik ekipmanlarını tabiiki de tamamlayacağım...
    Alparslan Özdemir...

D C R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kawasaki Versys 650
    izlediğin yol doğru arkadaşım
    Motoruna kavuşman dileği ile, aramıza hoşgeldin keyifli forumlar..
    DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Hoşgeldin CBR 125r ile güzel bir başlangıç yapacağını düşünüyorum. Ne de olsa çocukluktan kalma bir tecrüben var.

Alıntı D C R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izlediğin yol doğru arkadaşım
    Motoruna kavuşman dileği ile, aramıza hoşgeldin keyifli forumlar..
    teşekkür ederim hoşbulduk.

Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin CBR 125r ile güzel bir başlangıç yapacağını düşünüyorum. Ne de olsa çocukluktan kalma bir tecrüben var.
    Teşekkür ederiim inşallah her şey istediğim gibi olur...
    Alparslan Özdemir...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Araamıza hoşgeldin genc arkadaş
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

gokhand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aramıza hoşgeldin kardeşim,, ee masallah sen zaten herbişeyibiliyorsun. dediklerini biribir yap sonra hondanın tadını çıkar
    Safety First..!!!!
    Kaza Anında Seni Korur

Alıntı alparslan91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    13 yaşımda scooterla 80 yaparak düşüp 2 kolumu kırmış biri olarak bu korkuyu önce üstümden atmam lazım sanırım.
    Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkğr ederim...

sen zaten kaza yaparak yeterli tecrübeni almışsın eğer içinde korku olmasaydı almamışsın derdim yakışır sana cbr 125 bende alacam çünkü 40 yaşında gelip motor sürmesi bilmeyenler var sen herşeyi şimdiden düşünmüşsün (ehliyet ekipman vs..) şimdiden hayılı olsun

Motosikleti
    Mondial 100kh
    Slm arkadaşlar ben de artık aranızdayım

Herkese çok teşekkür ederim. Öncelikle dediğiniz gibi motorsikleti nasıl kullanacağımın bilincinde olmaya çalışıyorum. Bu işi en emniyetli ekipmanları alarak en emniyetli şekilde gerçekleştirmek istiyorum. Bu yüzden önce eğitimini almak istedim. Yıllar sonra kendimi yeterli gördüğüm zaman da uzun yol gezileri yapmak istiyorum. İnşallah keyifli bir şekilde uzun yıllar boyunca kullanırım motosiklet.
    Alparslan Özdemir...

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    afferim genç, 30 yaşındayım, böyle senin gibi uzun, düzgün cümleler kurmakta zorlanıyorum, takdir ettim.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    afferim genç, 30 yaşındayım, böyle senin gibi uzun, düzgün cümleler kurmakta zorlanıyorum, takdir ettim.
    Teşekkür ederim...
    Alparslan Özdemir...

Sizlere bir sorum olacak...
    cbr 125 r iki kişide biri yaklaşık 70 kilo diğeri de 90 kilo sorun yaratır mı.
    125 cc olmasından kaynaklı bir güçsüzlük olur mu?
    Alparslan Özdemir...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)