ben gaziantepten tuğba yeni üyeyim ama öncedende üye olmuştum.ama moderatör sağolsun beni kovdu.herkese selam.
ben gaziantepten tuğba yeni üyeyim ama öncedende üye olmuştum.ama moderatör sağolsun beni kovdu.herkese selam.
Hoşgeldin. Moderatör yapmaz öyle şeyyy...!!!
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Aramiza yeniden hos geldin diyelim , kovulmamak uzre.
First Day Of My Life
yaptı ama masum bişey söylemiştim.oda attı beni hoşbulduk
inşallah kavulmam
gitarist_tub buydu tepe taklak ettim umarım tanımaz
tanımasa da son mesajından sonra hatırlamıstır kendi elinle deşifre oldun yaa aradan uzun zaman gecmiş zaten, siniri geçmiştir sana.
Tekrar hoşgeldin.
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
inşallah
gitarist_tub adlı üyeden alıntı
Daha önceki üyeliğiniz olan gitarist_tub kullanıcı ile açmış olduğunuz bir konunun kilitlenmesi sonucunda MT İletişim formu ile göndermiş olduğunuz aşağıdaki mesajınız yüzünden üyeliğiniz iptal edilmişti.
Üyeliği iptal edilen kullanıcılar farklı üye adları ile tekrar siteye giriş yapamazlar.
Bu yüzden tub_gitarist üyeliğinizde iptal edilmiştir.
Saygılar
MT Yönetimi
İlgili mail içeriği
Bu Mesaj Size Motosiklet.NeT Forum araciligi ile, Sayin gitarist_tub tarafindan gönderilmistir.
--------------------------------
ne diye açtığım bütün konuları kapatıyorsunuz.çok biliyosan sen aç konuyu dağ ayısı
Oooo tugba, olmamıs ama, bence Moderator/admin haklı..
MT yönetimi tebrikler
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
kimse kimseyi boşuna engellemez herkeze kurallarına göre saygı duymak lazım
Eh! Artık zorlamazsın kapıyı Yolun açık olsun demekten başka yapacak bişey yok. Hele o mesaj komple ipleri koparmış.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
yaa bide kıza eski nickini söylettim, insallah Admin bundan dolayı yakalamamıstır vicdan azabı duydum bi an
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)