slm arkadaslar bende yeni geldim bu siteye amacim;
mondial 150zat ile jinlun 250cc
hakkinda bilgi almak yorumlarinizi bekliorum...
slm arkadaslar bende yeni geldim bu siteye amacim;
mondial 150zat ile jinlun 250cc
hakkinda bilgi almak yorumlarinizi bekliorum...
Motorla Gömün Beni
çok beklersin,
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
aman allahım bi fenerli daha
Acımadıki, acımadıki
federal adlı üyeden alıntı
neden çok beklermisim ki?
Motorla Gömün Beni
istemiş olduğun özelliklerde açılmış dünya sayfa var oraları incele, burda aradığını bulamazsın....
fb_pisko_87, öğrenmek istediğin tüm bilgileri içeren topic ler çok birazcık araştırsan hepsini detayı ile bulacaksın
Acımadıki, acımadıki
buraya sırf bunları öğrenmek içinmi gelmiş arkadaş bide açık açık sölüyo ama dürüst çocuk
abi bi hoşgeldiini çok gördünüz çocuğa...dostum merhaba...arkadaşlarım biraz kabadır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
dostum metehan da dürüsttür bak sölemeyi unuttum açık sözlü arkadaşları çok seviyorum bu arada arkadaşım hoş gelmişsinmete_han adlı üyeden alıntı
hosbulduk sagolun yani inceligniz icin ya ben bu siteyi bayadir takip felan ediom mesela gecenlerde mete_han in sifreyi yürütmüslerdi herhal nese simdilik bilgi alalim daha sonra da arkadas alirizzz motorlarimizla gezerizzz...
Motorla Gömün Beni
fb_pisko_87, metehan'ın şifre olayıyla bir ilginmi var yoksa?
Hoşgeldin
Ben sitenin medyumuyum dur hemen falına bakiim
Fenerlisin
87 doğumlusun
kendini psikopat sanıyon
Bundan sonrası için 5 YTL vercen
vay fbcim olayları biliyon az çok...aman dikkat et siteden çıkarken güvenli çık...sonra benim gibi kafayı yersin...burdaki elemanların çoğunu tanıyorum geziden falan...hepsine az çok bir pandik atmışlığım vardır...onun için bu sitenin yaramaz çocuğu benim...sende avatarın gibi sevimli bir arkadaşmısın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yok kurban nerden olsun ayip sana onu yapanlarada eger onlar abuk subuk kelimeler yazdiginda üye olsaydim bende onlara yazcaktim ama kismetfederal adlı üyeden alıntı
Motorla Gömün Beni
katil herzaman cinayet işlediği yere gelirmiş....heyooooooooooo yakaladık o elemanı...fb ymiş....gülüm yakıştıramadım sana....ayıp değilmi....birde şu başlıktaki bebde yi düzeltiversene please....gözüme battı....
mete_han, ben yakaladım...
nasil degiscek o baslikk?
Motorla Gömün Beni
abi bu yenilerle uğraşılmıyo yaaaa....offff....elimde kalıcak alın götürün şunu karşımdan yaaaa........
şaka şaka....alıntıyı tıkla değiştir tekrar gönder....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)