ben aslında bir süredir buraya üyeyim bugüne kısmet oldu yazmak ben damla motorum yok ama motorlar houşma gittiği için siteyi inceliyorum hepinize merhaba
ben aslında bir süredir buraya üyeyim bugüne kısmet oldu yazmak ben damla motorum yok ama motorlar houşma gittiği için siteyi inceliyorum hepinize merhaba
Aramıza hoşgeldin umarım motor sahibi olursun.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Aramıza hoşgeldin...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Hoşgeldin arkadaşım.Forumumuzun yararını görmeni dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hoşbuldum teşekkür ederim
Hoşgeldin yakında sende aramıza katılırsın. Bende siteye üye olduğumda motorsuzdum ama daha fazla dayanamadım aldım birtane :D
Tekirdağ-Çorlu
naber damla? hoşgeldin. benim motoru satimmi sana? kartalla takas olur.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Merhabalar Aramıza HoşgeLDin Kalıcı olman dileğiyle
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bende tam tersı hıc kımseyle tanışmadan bata köte daldım sıte tanışsa fasına bıle gırmedım bıle dedım benım site işte bu
bur da özgurluk var ruzgar esıyor pöfür pöfür
hoşgeldın
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
Hoşgeldin arkadaşım...
Saygılarımla...
Teşekkürler Hoşbuldum :d :d
h.g damla .. benımde yokk ama burdakı arkadasları gore gore resımlerı gore gore bı tutku ıkıye katlanıo enyakın zamanda sende motorcu arkadasımız olman dilegiyle...
hosgeldin
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
TEŞEKKÜR
[COLOR="RoyalBlue"]BuNDaN SoNra YaNıLmaM YALNIZ KaLmaKTaN KoRkMaM..!! SeVgiLiM,DoStuM HeRŞeYiM YiNe KeNDİmİm:wiinkk:[/COLOR]
hoş geldin gerçi bende yeniyim ve benimde yok motorum ama seviyorum motorları
aramıza hoşgedin
hoşgeldin aramıza
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)