Herkese Merhaba.Şimdiye kadar daha çok arabalarla ilgiliydim ama uzun zamandır motorlar aklımı çelmeye başladı zaten çoğumuzun da böyle olmuştur.Siteye yeni üye oldum ve herkese merhaba demek istedim.Herkese Sevgiler Saygılar
Herkese Merhaba.Şimdiye kadar daha çok arabalarla ilgiliydim ama uzun zamandır motorlar aklımı çelmeye başladı zaten çoğumuzun da böyle olmuştur.Siteye yeni üye oldum ve herkese merhaba demek istedim.Herkese Sevgiler Saygılar
merhaba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ardamıza Hoş Geldin Arkadaşım Ve Doğru Bir Yere Geldin
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
MERHABATORNADO,
HOŞGELDİN ARADIĞIN HERŞEY BURADA....
aram1za hosgeldin dostum
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Hepiniz saolun arkadaşlar forumları birkaç gündür inceliyordum ve inanın bukadar seviyeli ve dostlukun bulunduğu bir ortamda bulunmak benim için gurur.Umarım daha çok yazışıcaz,konuşucağız bu forumlarda.Bu arada adımda Alper arkadaşlar.Hepiniz kalın sağlıcakla
aramıza hoşgeldin
ERASER WİLL COME BACK
hoş geldin tornado kardeşim
işallah düşündüğün motoruna da kavuşursun
hoşgeldın umarım beyenmişsindir sitemizi
Hoşgeldin TORNADO ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Hoşgeldiniz TORNADO, hep bizimle olacaksınız değil mi?
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
tornado merhaba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
E_erdun merhaba umarım hepiniz istediğiniz motora ve daha nice güzel şeylere kavuşursunuz.
Ozturkgungor,siteyi beğenmek nedemek aşık oldum diyebilirim
Sereye merhaba evet sitede hep birlikte olacağız yeni bir motor sever olsamda da siteden kaçmak yok
Metehan ve Powerbyaydin umarım sizlerde iyisinizdir.Herkese mesajları için çok teşekkürler
Teşekkür ederim yavuz arkadaşım Hoşbulduk
TORNADO, aramıza hoşgeldin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)