Selamlar, arkadaşlar.
Uzun bir süredir gözüme takılıp duruyordu. Epey kişinin scooter kullandığını farkedince; kısa mesafeler için rahat olur, işini rahatça görebilirsin ama trafikte tehlikeli olabilir (mi) ( İstanbul Anadolu ) vs. gibi düşünürken bende almaya karar verdim diyebilirim.
Anladığım kadarıyla KYMCO epey kaliteli. Benim düşündüğüm sabah işe, akşam eve , gerektiğinde kurs için, gerektiğinde çok uzak olmayan mesafelere, İstanbulun her köşesine, en uzun yol olarak Eskişehir, Bursa, Kütahya civarına kadar rahatça gidebileceğim bir motosiklet veya Scooter almak. Gerçi yaz aylarıda bitiyor ama. ( Siz ne tavsiye edersiniz seneyimi bekleyeyim. )
Benim aklımda oluşan iki seçenek var. KYMCO' nun Agility City veya People 200S. Fiyat olarak City daha mantıklı geliyor bana. Açıkcası 3500 YTL' den fazla para vermek pek mantıklı değil bana göre. Olmazsa diğer modelin ikinci eline mi baksam ? Gerçi hiç kullanmadığım için temiz kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım onuda bilmiyorum.
Yamahanın cbr 125 city gibi bir modeli de var zannedersem. Hemen hemen aynı ayarda diğer saydığım KYMCO modelleri ile.
Unutmadan küçük tekerlekler bana biraz oyuncak gibi geliyor, bu yüzden yukarıdaki iki modeli yazdım. Siz ne tavsiye edersiniz, senelerin tecrübesi olarak.
Saygılar.