Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tanışma, Tavsiye

REKLAM ALANI
    thelastninja - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selamlar, arkadaşlar.
    Uzun bir süredir gözüme takılıp duruyordu. Epey kişinin scooter kullandığını farkedince; kısa mesafeler için rahat olur, işini rahatça görebilirsin ama trafikte tehlikeli olabilir (mi) ( İstanbul Anadolu ) vs. gibi düşünürken bende almaya karar verdim diyebilirim.

Anladığım kadarıyla KYMCO epey kaliteli. Benim düşündüğüm sabah işe, akşam eve , gerektiğinde kurs için, gerektiğinde çok uzak olmayan mesafelere, İstanbulun her köşesine, en uzun yol olarak Eskişehir, Bursa, Kütahya civarına kadar rahatça gidebileceğim bir motosiklet veya Scooter almak. Gerçi yaz aylarıda bitiyor ama. ( Siz ne tavsiye edersiniz seneyimi bekleyeyim. )

Benim aklımda oluşan iki seçenek var. KYMCO' nun Agility City veya People 200S. Fiyat olarak City daha mantıklı geliyor bana. Açıkcası 3500 YTL' den fazla para vermek pek mantıklı değil bana göre. Olmazsa diğer modelin ikinci eline mi baksam ? Gerçi hiç kullanmadığım için temiz kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım onuda bilmiyorum.

Yamahanın cbr 125 city gibi bir modeli de var zannedersem. Hemen hemen aynı ayarda diğer saydığım KYMCO modelleri ile.

Unutmadan küçük tekerlekler bana biraz oyuncak gibi geliyor, bu yüzden yukarıdaki iki modeli yazdım. Siz ne tavsiye edersiniz, senelerin tecrübesi olarak.

Saygılar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RECOKARAP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan TVS Apacahe
    Scooter olarak honda dylan 150 tavsiye ederim ama 2. el bakcan sıfırı seni aşar. Vitesli olarak da cbf150,TVS apache, Ybr125 olabilir.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Arkadaşım öncelikle hoşgeldin ... Scooter baslamak için ve rahatlık için iyi bir seçimdir...İst gibi bir sehir de zaten en iyi ulasım aracı gibi geliyor bana

KYMCo güzel bir seçim ; Kaliteli ve rahat bir motor... Ama vitesli istiyorum diyorsan da sana Yamaha YBR 125 Ve Honda CBF 150 yi önerebilirim.. Ayrıca benim kullandığım Honda CBR 125 i de önerebilirm
    Vitesli motorlarla uzun yolda daha rahat edersin Şahsen ben öyLe hissediyorum !,

Sana kolay gelsin ; inşallah doğru tercihi yaparsın
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

thelastninja - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür ediyorum ilginiz için sağlıcakla kalın.

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    yaz geçsede kısın artık o kadar soğuk olmuyor dursa dursa 2-3 garajda durur scooter çok fazla rahat değildir ybr tarzı motorlarla rahat edersin ybr almanı öneririm bir scoter kullanıcısı olarak zaten scooter alsan 1 yıl sonra vitesli birşey almak isteyeceksin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)