Hoşgeldin.........
Biraz daha bekleseydin tohuma kaçacaktın
Hoşgeldin.........
Biraz daha bekleseydin tohuma kaçacaktın
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
tamm sekerm hemen donerızzz uleyyynn kuyu cadısı neyıne bakıon topıcın sabahtan berı :D
tabıkı dedım ben bı kok falan salııyım tam bole uye oluyım ondan sonra cıkıım ole seralıklar gıbı hemen tanısmayalm dedım :D
helyumun insan üzerindeki etkilerini anlamaya çalışıyorum. helyumkolikler nasıl yaşar nasıl düşünür tezi hazırlıyorum da
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
tamm ben sana ses kayıt yapımm herseyı anlatıyım orada gonderıyım ama bu bagmlılk yaptı tedavı olmak ıstıormm tequ sızdı hala kendıne gelemedı
abi sen erdeyse siteden emekli olmuşsun ne hoş geldini bu saatten sonra güle güle demek lazım
araştırmalarımız sizin kurtulmanız için tıp çalışıyo merak etmeyin
sus dök suu uyansın saat kaç oldu
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
cocuk kendı evınde sekermmm hem onu su kesmez cerahı (pokeımam) arabayla yerde surundurdu adam yıne rahattı
hoş gelmişen sefa gelmişsen, bakkaldan yarım ekmek kap gell pistafa küçük emrah aç kalmış
evet dostum kalıcı ve katılmcı olman dileklerimle.tekerin düz bassın emi
Orgazma Dudak Büktürür
aman duz basmasın vırajlara gıremeyız o zaman yanaklarınada bassın arada sırada
yok ben 7 dde kalkııorm
her bünyede farklı tepkiler yaratıyo demekki
senin ne işin var be sabahın 7 sinde karga mamasını yemeden uyanıyosun
[/B]
sekerım calısıorm ısıme gıdıormm tabıkı ne kadar surer bu ıs bılınmez
hani kovulmuştun sen son gördüğümde öle demiştin evsiz barksız işsiz güçsüz biriydin
[/B]
sonracıgıma evım oldu tekrardan ısıme tekrar cagrıldım ama ogunden berı hergun kavga sanırım bu sefer ben bırakacm gıbım gelıorrr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)