sebnem aramıza hoş geldin
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Hoş Geldin Kardeşim. Hep Birlikte Nice Güzelliklere.........
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
al işte bir rüzgar sevdalısı daha
Rüzgarı hissetmek için kasksız dolaşmada ilerde inşallah
Acımadıki, acımadıki
Hoşbulduk ve hepinize çok teşekkür ederim.
Umarım dostluklarımız kalıcı, rüzgarımız da bol olur.
HOŞ GELDİN ARADIĞIN HERŞEY BURADA...
Selam Şebo ,
Buraya da hoşgeldin...
( GM de de beraberiz )
hosgeldın sebnem.ya bısı sorsam.bayaadır sıteye fransız kaldım da. GM ne ola???
sebnem, haım hoş geldiniz sefalar getirdiniz.Arkadaşlar sizlere bir şey sorabilirmiyim geçen gün Women Riders (Kadın sürücüler)sitesine girdim ve biraz inceledim ve bu sitenin sadece bayanlarla özdeştiğini gördüm.erkeklere bu sitede yer yok anlayacağınız.Konuşma hakkıda yok.Bu bayanlar devamlı Kadın erkek eşitliğindeb bahsederler fakat her nedense iş kendilerine kalınca kolonileime yapıyorlar.faşistce ırkçılık yapıyorlar.neden acaba kendilerei erkeklerin olduğu guruplara giriyorlarda erkekleri kendi aralarına kabullenmiyorlar.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Arvasi3, şebnem ablamın ne alkası var şimdi hem o bizden motosikletçi
Acımadıki, acımadıki
Hoşgeldin
Umarım istediğin makinaya en kısa sürede kavuşur ve İzmirdeki organizasyonlarda motorunla birlikte yer alırsın
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
vayyyyy ağır abla gelmiş siteye...tanışma bölümünde mesaj sayısı 30 un üzerine çıktımı anlaki bir hanımefendi teşrif etmiş sitemize...merhaba...abla...ben 78liyim...yaş 27...size abla diyebilirmiyim....yada şebnem diyemi hitap edeyim...muhatap olma benle dersende anlayışla karşılar dünyana hiç girmem....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)