merabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım kısa zaman sonra da 125cc bi motor almayı düşünüyorum zamanı geldikçe sorularımla kafanızı şişirebilirim k.bakmayın
bu arada adım:okan,yaş:22 adana çukurova ünw öğrencisiyim herkese saygılar
merabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım kısa zaman sonra da 125cc bi motor almayı düşünüyorum zamanı geldikçe sorularımla kafanızı şişirebilirim k.bakmayın
bu arada adım:okan,yaş:22 adana çukurova ünw öğrencisiyim herkese saygılar
Aramıza hoşşgeldin arkadaş Hani bölüm okuyosun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hoşgeldin hocam umarım kafandaki yada istediğin motora kavuşursun
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
merhabalar arkadaşlar bende yeni üyeyim bende hatay iskenderundayım adım taylan bende scooter ile vitesli motor atasında kaldım bana bi yardımcı olabilirsenız çok sevinirim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler saygılar..
hos geldin nnooss. Ben de yeni uyeyim bu siteye. Mesajina dogru cevap verebildigimden ve sana ulasacagindan bile emin degilim.
Ben de Yamaha 125 kullanicisiyim, 125 cc yazdigini okuyunca memnun oldum. Umarim senin tercihin de Yamaha olur.
::ressam::
aramıza hoş geldin iyi vakit gecirmeni temenni ederim .
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
afedersiniz. Kullanici ismini yanlis girerek cevapladim mesaji, beceremedigim ortada. Okan33 e gondermek istedigim iletiyi sizin adiniza belirttim.
Siz de hos geldiniz.
::ressam::
Hoşgeldin Okan...inşallah güzel dostluklar kurarsın MT ailesinde
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
evet arkadaşım 125 cc istiyorum acemiyim bu motor konusunda ama motoru sadece ihtiyaç ve ulaşımı ekonomik olması amacıyla kullancam hava atmak veya 3 ay sonra 1000 cc bi motor almak için değil tercihe gelince yamaha ybr 125 veya kanuni windy's arasında kaldım ilk alacağım motor 0 km olsun istiyorum dolayısıyla fiyatı da ucuz olsa daha ii olur
özer,mondi.playturk,marantzz,melocan,cakalaz ve sanatizm çok teşekkürler hoşbulduk
Hoşgeldin arkadaşım.Ulaşım aracı olarak kullanacağın iki teker yakında ateşli bir tutkun olacaktır.Her zaman yardıma hazırız.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hiç sorun degil.Bende 125cc düşündüm ama ben lise ögrencisiyim 3.sinif ama ybr de biraz fazla olur gibi düşünüyorum ama 1 hafta için de motor alcam bakalım kesmet ne olcak...
bence de bi süre sonra tutku olacak hatta daha kullanmayı bilmediğim halde heyacan var ama fazla açılmamak kaydıyla tabi kendi adıma konuşuyorum walla üstad yardım konusuna gelirsek zamanı gelince kafanızı şişirebilirim şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim
cümlemize üstad teşekkür ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)