Hoşgeldin
Hoşgeldin bende ehliyet sınavına giricem Ocakta sonrada inşallah motor alıcam
bende hoşgeldim
hoşgeldin..
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
Katıl katıl sende clube katıl. Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
ARAMIZA HOŞGELDİN ARADIĞIN HERŞEY BURADA...
hoş geldin kardeşim
Acımadıki, acımadıki
Roxanne, hoşgeldin burası herkese açık bir platform
kız hoşgeldin ece! beni tanıdınmı caner abin. md den. cenk nasıl? yaklaşık 1 aydır çimene ve cafe bahçeye gelemiyorum. işler çok yoğun. arkadaşlara selam söyle. kendinede iyi bak. yazışmak üzere...
selam hoşgeldin yaşasın bir bayan daha aramıza katılıyor çok seviniyorum..umarım hayırlısıyla alırsın ve tebrikler...görüşmek üzere
bende 2 haftalık motorcuyum ama burda dostluk ve yardımlaşma süper dogru adrese hoşgeldin
CANGO, Yaaa herkez ıyı bende MD toplantılarına arttık katılmıyorum o yuzdcdn bı kac kısı dısında dıgerlerını goremıyorum ABımde ıyı nasıl olsun ıste uyuss uyuss devam edıyo hayatına Sende ıyısındır umarım. OoooUoo gormeyelı benım meraba topıcı cosmus herkeze cok tesekkur ederım .Artık kıtlenme vaktı heralde.
roxanne hosgeldin avatar tanidik geliyor. sanki seni cimende gormustum Mete nin arkadasi kisa bir sohbetimiz olmustu . Dogru mu hatirliyorum. Benim artciyi iftara yetistirecem diye erkenden ayrilmistim o gun. Dogru mu hatirliyorum. Gecen cumarteside.
Sadobey
Sadobey, aaa evet evet hatırladım .Mete abı ihiihihihih.Ayrıca ben hepınızı gordum kı sız benı gormedınız Bowlıngde
ınsallah olur aramıza hosgeldın bu arada..
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
Ben bowling de yoktum olsam kesin gorurdum Hatta gecen hafta cimenlikte uzan1rken geldiniz 3 kisiydiniz. Hadi bakalim tekrar hosgeldin. Insallah hayalindeki KTM' i alirsin ben de Africa Twin sahibi olurum insallah.
Iyilestin mi peki.
Sadobey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)