Merhaba arkadaşlar... Ben Giresun'dan İshak... Lise öğrencisiyim... Çelik Crown 150 motosiklet sahibiyim... Siteyi 4-5 aydır takip ediyorum ama üyelik bugüneymiş... Hepinizle tanıştığıma memnun oldum...
Merhaba arkadaşlar... Ben Giresun'dan İshak... Lise öğrencisiyim... Çelik Crown 150 motosiklet sahibiyim... Siteyi 4-5 aydır takip ediyorum ama üyelik bugüneymiş... Hepinizle tanıştığıma memnun oldum...
Vayy hoşşgeldin arkadaşım Ben de Tirebolu da okuyorum ; sık sık giresun a gelirim görüşelim seninle okul baslayınca
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Aramıza hoşgeldin kardeşim
Kazasız belasız sürüşler dilerim...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Hoşgeldin kardeş aramıza
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
aramıza hoşgeldin arkadaşım.ehliyet ve korumalıkların mevcuttur umarım.bide renkli yazmazsan seviniriz.site kurallarını okursan bu konuda açıklamayı görebilirsin
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Hoşgeldin arkadaşım kalıcı olman dileğiyle iyi forumlar
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
hadi bakalım .) hosgeldın aramıza
Arkadaşlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için... Ehliyetim bugün itibariyle tam 1 aylık... Merak etmeyin korumasız binmioyruz asla motora.. Ne olur n'olmaz...
Tmm çakalaz okul başlayınca görüşürüz...
Renkli yazma konusunda da kusura bakmayın dikkatimden kaçmış herhalde... hemen düzeltiyorum...
İsaac ; G-City nin arka sokağında motorcu wardı hani ne idi adı unuttum orda LS2 kask war dı acaba hala var mı bi bilgin war mı ???
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hoş geldın kardeş ehlıyet ve motor sahıbı olarak şanslı görünüyosun ben ağustos sınavına gırıcem ınşallah ehlıyet ve motoru alıcam en kısa zamanda
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
hoşgeldin umarım ehliyetin vardır. unutma ehliyet senin trafikteki en önemli belgendir.
aramıza hoşgeldin
keyifli ve eğlenceli vakit geçirmen dilegiyle
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)