selam dostlar.bende aranıza yeni katıldım.çanakkale de oturuyorum.ç.o.m.ü. beden eğ. ve spor öğretmenliği mezunuyum.ben motorsiklet üstünde büyüdüm.onsuz bir hayat düşünemiyorum.bol muhabbetli günler dilerim :brave:
selam dostlar.bende aranıza yeni katıldım.çanakkale de oturuyorum.ç.o.m.ü. beden eğ. ve spor öğretmenliği mezunuyum.ben motorsiklet üstünde büyüdüm.onsuz bir hayat düşünemiyorum.bol muhabbetli günler dilerim :brave:
ÖZGÜRLÜĞÜ EN İYİ,MOTOSİKLET ÜSTÜNDE RÜZGARLA SEVİŞENLER BİLİR...
Mademki motsikletsiz hayat düşünemiyorsun kesinlikle doğru adrestesin
Hoşgeldin
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
Hoş geldin hocam yollarda görüşürüz. ( Seneye gelicem çanakkaleye )
Hoşgeldin hemşehrim. Ben de aslen Gelibolu'danım ama ikamet İstanbul. Görüşmek dileğiyle.
The Ruler of Titans
selam hocam hayırlı olsun kazasız günlere
hoş geldinn kardeş
Hoşgeldin Arkadaşım. İstanbul'dan Çanakkale'ye Sevgilerimi Gönderiyorum. Özellikle Kilitbahir ve Eceabat'a (Kilitbahir'de Askerliğimi Yaptım).
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
selam arkadaşım, ben istanbulda oturuyorum ama yazın her hafta sonu güzelyalıdayım. süper bir yer .bu yaz artık arabayla değil motorla gelip gideceğim. belki görüşürüz.
aramıza hoş heldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hortlakkkk
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Aramıza Hoşgeldin işAllah kalıcı arkadaşlık edinirsin
abi çok fena hortlamış be yakında konu kilitlenir her iddasına varım.
::tutkuy::
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)