Herkese selamlar
Adım Salih 2 aydır bende motor tutkunları arasına katıldım motorum nickimden anlaşıldığı gibi Regal Raptor. Mesleğim bankacılık sabahları işe Cruiser tarzı bir motorla gitmek hoş oluyor (bi okadar da garip)
Herkese selamlar
Adım Salih 2 aydır bende motor tutkunları arasına katıldım motorum nickimden anlaşıldığı gibi Regal Raptor. Mesleğim bankacılık sabahları işe Cruiser tarzı bir motorla gitmek hoş oluyor (bi okadar da garip)
selam, raptor zaten forumlarda karsılasıyoruz .
Bu arada aynı sektördeyiz. Dilerim onumuzdeki günlerde raptorcular bulusup tanısırız.
Kazasız belasız sürülşler dilerim
Selam Salih. Klasik motor sevgisi meslek dinlemiyor desene Bildiğin üzere yakında ben de sahip oluyorum o kuzuya Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
hoşgeldin raptor , motor sevgisi meslek dinlemez merak etme....... millet şirkete(bankaya,ofise vb) girdiğinde bööle bi acaip acaip bakar ilk başlarda , soora alışırlar, "ay üüşümüomusuğğğnn , ayy çok zevklidir diiğğmi o , ayy ben hayyattaa binmem "ci ablaların geyiklerine şahit olmaya başlıosun. bu da bi yandan zevkli gelio insan ;) soora bu şekilde alışma sezonuda bittikten soora , arabayla gelen birinden fark kalmıo....
Hoşgeldin
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
aramıza hoşgeldin
ERASER WİLL COME BACK
Hoş geldin hocam yollarda görüşürüz.
Alışmayan alışmıyo. ( -ya sen manyakmısın bu havada - abi bizim orası güneşliydi )soora alışırlar
Raptor_SS, hah şöyle hoş geldin salih kardeş ama gene bir eksik var nereden olduğunu yazmamışsın dikkat ettinmi seni karşılayan herkesin yazıyor ama seninki neredn olduğu boş.neyse tekrar hoş geldin
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Hoşgeldiniz sayın Raptor_SS.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
hoşgeldiniz , kazasız belasız sürüşler dilerim .
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
arkadaşom hoş geldin nerden katılıyorsun yazarsan seviniriz hem motosiklet tutkudur kimin ne dediğne bakma sen herkes in zevki ayrı
Raptor_SS,
arkadaşım aramıza hoşgeldin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
ARAMIZA HOŞGELDİN ARADIĞIN HERŞEY BURADA...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)