Samsundan herkese selam ve sevgiler.
Reklamlar
-
Yaklaşık olarak bundan 2.5 sene evvel Samsun merkezdeki evimi satıp 10 km. mesafedeki atakum denen sayfiye yerine taşınınca,çocukluktan beri meraklı olduğum motosikleti almaya karar verdim ama emekli bir insanın yetişebileceği çin malı bir motosiklet aldım.O zaman bilgisayarım olmadığı için bu siteyi bildiğim halde üye olamamıştım,arasıra internet cafelerden gidip bilgilenmeye çalışıyordum.
Demekki kısmet bu güneymiş,ben ayni zamanda amatör balık merakı olan biriyim ve motosiklet benim elim ayağım sayılır ama sık sık arıza yaptığı için sizin engin bilgilerinizden faydalanacağıma eminim.
Reklamlar
-
Aramıza hoşşgeldiniz Kalıcı olmanız dileğiyLe
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
-
Teşekkür ederim,aslında enaz 2 senelik üye olmam gerekiyordu ama o zamanlarda bilgisayarım yoktu ,ilk bilgisayarım da biraz ağırdı ve çok uğpraşmama rağmen bir türlü üye olamadım.Kısmet bu zamana imiş.Sanırım kalıcı olurum.
-
grolof adlı üyeden alıntı
Yaklaşık olarak bundan 2.5 sene evvel Samsun merkezdeki evimi satıp 10 km. mesafedeki atakum denen sayfiye yerine taşınınca,çocukluktan beri meraklı olduğum motosikleti almaya karar verdim ama emekli bir insanın yetişebileceği çin malı bir motosiklet aldım.O zaman bilgisayarım olmadığı için bu siteyi bildiğim halde üye olamamıştım,arasıra internet cafelerden gidip bilgilenmeye çalışıyordum.
Demekki kısmet bu güneymiş,ben ayni zamanda amatör balık merakı olan biriyim ve motosiklet benim elim ayağım sayılır ama sık sık arıza yaptığı için sizin engin bilgilerinizden faydalanacağıma eminim.
Tekrar iyi akşamlar.
Sitenize yeni üye oldum ve tanışma diye bir bölüm olduğu için bende mesaj yazdım ama iki arkadaştan başka cevap veren olmadı.
Yeni olduğum içinmi yoksa yaşlı olduğum içinmi pek anlıyamadım.Ben balıkcılıkla ilgili sitelerede üyeyim ve böyle bir konu açıldığı zaman enaz 40-50 kişi hoşgeldin mesajı yazar.Siteye üye olmamdaki gayem yeni arkadaşlar edinmek ve paylaşabileceğimiz bir şey bulabilirsek paylaşmak.Bilmiyorum,sitem etmekle yanlışmı yaptım acaba?
-
hoş geldin aramıza iyi formlar .
-
Cyberm nick'li üyemiz Samsun'un belediye başkanı sayılır Onunla iletişime geçebilirsin, gerçi motoru yok henüz
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
hosgeldınız forumda kalıcı olmanız dılegıyle...sanırım cın malları cabuk arızalanıomus bende bı mondıal 150 zat ıstıodumda galıba vazgecıcem =((
-
gürol abim hoşgelmişsin, kalıcı ve katılımcı olman dileğimle, kısmetin bol olsun
adanadan gürsel
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
22 Temmuz 2008, 00:54
tt_custom adlı üyeden alıntı
hosgeldınız forumda kalıcı olmanız dılegıyle...sanırım cın malları cabuk arızalanıomus bende bı mondıal 150 zat ıstıodumda galıba vazgecıcem =((
Bence vaz geçersen iyi edersin.Şimdiye kadar yaptığım masrafla iyi bir motosiklet alabilirdim.Hergün bir tarafı elimde kalıyor.Üstelik yüzde 80 işleride kendim yaparım.
Hepinize teşekkür ederim,hoşbulduk.Ben bir senedir balıkcılıkla ilgili bir siteyede üyeyim,sohbet muhabbet zaman zamanda paylaşabileceğim bir şeyler bulunca paylaşmak için üçbine yakın mesaj yazmışım.Tabiki burdada öğreneceğim çok şey var ve yardımcı olabileceğim bir şeyler bulursam seve seve paylaşırım.
-
22 Temmuz 2008, 01:00
hoş geldinziz umarım keyifli vakit geçirirsiniz
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)