Arkadaşlar öncelikle adım Ozan
izmir/Karşıyaka da oturuyorum, iş yerimizde alsancakta
Motorsiklet.net i yaklaşık 2 aydır takip ediyorum, üye olmak bu güne kısmetmiş.
Motor tutkusu bende 5 yıl önceye dayanıyor, ilk mobilet le başlayan bu sevda, çinliler ülkeye girdikten sonra mondial 150 zat ile devam etti.
Ancak mondial beni hayattan bezdirdi diyebilirim, hemen hemen 3 yıl kullandığım motor (kullanamadığım) senenin 300 günü bozuk 65 günü çalışır vaziyetteydi. Ve benide, ailemide , çevremdekileride motordan nefret ettirdi diyebilirim. (almayı düşünenlere aman haa diyorum)
Daha sonra baktım bu iş böyle olmayacak, honda civic (99 model) bir araba aldım, ama motorun yerini doldurmuyor tabiiki, neyse günler birbirini kovaladı derken, izmir/Kahramanlarda bir motorcuda gördüğüm Honda CBR600 RR a hasta kaldım, daha önce vitesli motor kullanmamış olmama rağmen almaya karar verdim ve aldım. Motoru alırken yardımcı olan Hasan abi ve Can abiye ayrıca teşekkürler. Kısa süren bir alışma döneminden sonra artık alıştım diyebilirim (öğrendim diyemiyorum). Yeni motorumla 1.5 ayda yaklaşık 3000 km yol yaptım.
Konuyu çokta uzatmıyorum Bu da benim motorum;
Bu forumu yapan ve yazan arkadaşlara değerli bilgileri paylaştıkları için teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız yolculuklar dilerim.