arkadaşlar aranıza yenı katılıyorum hepinize slm lar yaklaşık 2 aydır sitenizi takip ediyorum ve üye olma zamanıdır dedim artık çünkü herşeyden önce çok cana yakın insanlar var burda neyse uzatmayalım tekrar mrb lar
arkadaşlar aranıza yenı katılıyorum hepinize slm lar yaklaşık 2 aydır sitenizi takip ediyorum ve üye olma zamanıdır dedim artık çünkü herşeyden önce çok cana yakın insanlar var burda neyse uzatmayalım tekrar mrb lar
hoş geldin katılımcı olman dileğiyle
:bounce:
Aramıza hoşgeldin, keyifli forumlar dilerim...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
oj geldin be yau ...........
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
madem çok istiyordun o zaman hoşgeldin ve en yakın zamanda motorize olman dileğimle
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Aramıza hoşgeldin arkadaşım Benm de asıL adım Doğan saygılar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
h.b sagolun arkadaşlar yakında insallah motoru alcam çok istıyorum ama halen karar vere bilimiş degilim gt250 r mi yoksa 600 f mi
ikince kez söylüyorum gt 250 r al.600f fazla gelecek..beni gözün bir yerden ısırıyor mu
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
ya playboy senden kaçış yok galiba helal abicim tamam abi seni dinlicem haftaya insallah alıcam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)