Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kırılan Jantlar, Şaseler

REKLAM ALANI
    Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    tabiki ben japon italyan ve alma malı motorlarını kullanmış bir binici olarak çin malını tavsiye etmiyorum. Şu an çelik motor tiger 150 kullanıyorum çokta zevkli . Tabiki bende isterdim 17-18 binliralık suzuki burgmana binmeyi ama 2500 ytl nirde 17 bin nerde benım o kadar paramda yok napalım binmeyelimmi şimdi motora ?
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Tencere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çin malı motorları öve öve bitiremeyen kimseye rastlamadım (satıcılar hariç) ..

Kimlerden bahsettiğini anlayamadımda..

Çinli motorlar piyasaya girmeden önce o aradığın İtalyan motorların Türkiye'ye geliş fiyatlarından haberin var mı?

Madem bu kadar aydınlanmış bir arkadaşımızsın neden İtalyandan önce Çinliye para yatırdın?..

Buluşmalara gelen ve şu foruma üye olan insanların %70 inin çin malı motora bindiğini biliyormusun?

Memlekette motor motor diye yanıp tutuşan ama ucuz Çinliye bile 6 ay para biriktirerek sahip olan arkadaşın oldumu hiç?

Canın sıkıldıkça "onu anlamıyorum bunu anlamıyorum" diye başlıklar açmaya devam edecek misin?

Herkesi herşeyi anlamak zorunda mısın?

Saygılar...
    2 milyara yamaha suziki scooter war piyasadan haberin yokmu da paradan bahsediyosun..rs151 ler küçük görünüyo die gülerken aynasında kayboluyo hemde bu makinelerinn:D:D:D:D:D al sana kalite al sana fiyat..

Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki ben japon italyan ve alma malı motorlarını kullanmış bir binici olarak çin malını tavsiye etmiyorum. Şu an çelik motor tiger 150 kullanıyorum çokta zevkli . Tabiki bende isterdim 17-18 binliralık suzuki burgmana binmeyi ama 2500 ytl nirde 17 bin nerde benım o kadar paramda yok napalım binmeyelimmi şimdi motora ?
    haklısın abi uçuk fiyat farkı war ama zaten burgmanla çelik tiger dengi bi makine değil..burda bahsettiğim de bu değil zaten..senin motorunun degi mototrlarda war 4 5 bin ytl ye.yamaha x-max 250 gibi.sonra bikaç yaşında burgmanlar da bulunabilir bu paraya.çelik in 10 bini zorla gördüğü yerde az km de böle bi makine seni onbinlerce km arkana bakmadan taşır..

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Alıntı coolizma39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 milyara yamaha suziki scooter war piyasadan haberin yokmu da paradan bahsediyosun..rs151 ler küçük görünüyo die gülerken aynasında kayboluyo hemde bu makinelerinn:D:D:D:D:D al sana kalite al sana fiyat..

haklısın abi uçuk fiyat farkı war ama zaten burgmanla çelik tiger dengi bi makine değil..burda bahsettiğim de bu değil zaten..senin motorunun degi mototrlarda war 4 5 bin ytl ye.yamaha x-max 250 gibi.sonra bikaç yaşında burgmanlar da bulunabilir bu paraya.çelik in 10 bini zorla gördüğü yerde az km de böle bi makine seni onbinlerce km arkana bakmadan taşır..
    Tabiiki sana mevzunda sonuna kadar hak veriyorum ama ülkem şartları malum 2500 3000 ytl yi biraya getirmekte çok zor . zira tabiki çin malı italyan veya bi japon motorla kıyaslamak cahillik olur.
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

Çinli motorlar piyasaya girmeden önce o aradığın İtalyan motorların Türkiye'ye geliş fiyatlarından haberin var mı?

Madem bu kadar aydınlanmış bir arkadaşımızsın neden İtalyandan önce Çinliye para yatırdın?..

Buluşmalara gelen ve şu foruma üye olan insanların %70 inin çin malı motora bindiğini biliyormusun?

Memlekette motor motor diye yanıp tutuşan ama ucuz Çinliye bile 6 ay para biriktirerek sahip olan arkadaşın oldumu hiç?

Canın sıkıldıkça "onu anlamıyorum bunu anlamıyorum" diye başlıklar açmaya devam edecek misin?

Saygılar...
    üstelik benim para yatırdığım çinli piyasada yoktu we ilk ben bindim..3000 km de 1250 ytl ye aldığım makinemi çok memnun kaldığım halde 7000 km de 1200 ytl ye sattımm :D çinli değilmi en iyisi bile 5 para etmezz :D

Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabiiki sana mevzunda sonuna kadar hak veriyorum ama ülkem şartları malum 2500 3000 ytl yi biraya getirmekte çok zor . zira tabiki çin malı italyan veya bi japon motorla kıyaslamak cahillik olur.
    benim anlatmak istediğim de bu zaten..ucuzuna kaçılıyo ama sonuç çok daha fazla zarar oluyo..yapılan masrafa da değmiyo...paranızın hakkını wermiyo bu motorlar..

iyi kötü bütün yorumlarınız için teşekkür edip işe gidiyorumm sohbetinize doyum olmuyoo walla

bu arada 18000 de bobcat buldum onu alıcam kısmetse.1500 ytl ye çok memnun kaldığım şekilli çinli motorumun sıfırını bulduğum halde:D7000 de dağıldı çünkü bobcat 30000 görür en az tık demeden.motor da yapsam 500e bi 30bin daha binerim..çinli 1500 ytl ama gene 7 binde pert:D:D anladınızmı olay:D

Motosikleti
    Honda Cbr 125R '07
    bigün motorun olunnca anlayabilirsin ancakk :D
    İlla ki oraya yazıyım mı...Honda Cbr 125 var bende 3 senedirde motor kullanıyorum

Senin de bi gün cebinde para olmıyınca anlayabilirsin ancak çin olayını
    Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Çin-çon almayın-etmeyin diye akıl veren arkadaşlar, azıcık para versinler.
    Bakın da görün millet o zaman neye biniyor.

Oturduğumuz yerden bıdı-bıdı yapmak kolay.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aslında lafı uzatmaya gerek yok kullanımda değil önemli olan..
    Önemli olan parça kalitesi.
    Yarın size 2500 km de çok temiz kullanılmış fakat arka cantı kırılmış bir jinlun resmi yollarım
    Hala parça kalitesi değilde kullanım derseniz ki bazı arkadaşlar yine çıkıcak parçalar iyi diycek yine çok temiz kullanılmış fakat ortadan 2 ye bölünmüş bir çinli resmi daha atarım
    Bununlada yetinmeyip itiraz eden varsa düz yolda giderken yine arka cantı kırılıp takla atan arkadaşın resimlerini de isterim

Hatta şu resmide buldum pc de
    Yaşlı bir köylü amcamızın motosikleti allahtan 20 ile giderken kırıldı dedi
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    roadstar 250 (cok guzel ya)

Saygılar...
    [COLOR="Red"][B]
    Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
    Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Rezillik bu ya baska bısı degıl Ne kadarda sıkıcı oldu bu başlıklar... Boş topic ler bunlar boşş..saçma sapan..
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    üstelik benim para yatırdığım çinli piyasada yoktu we ilk ben bindim..3000 km de 1250 ytl ye aldığım makinemi çok memnun kaldığım halde 7000 km de 1200 ytl ye sattımm :D çinli değilmi en iyisi bile 5 para etmezz :D

benim anlatmak istediğim de bu zaten..ucuzuna kaçılıyo ama sonuç çok daha fazla zarar oluyo..yapılan masrafa da değmiyo...paranızın hakkını wermiyo bu motorlar..

iyi kötü bütün yorumlarınız için teşekkür edip işe gidiyorumm sohbetinize doyum olmuyoo walla

bu arada 18000 de bobcat buldum onu alıcam kısmetse.1500 ytl ye çok memnun kaldığım şekilli çinli motorumun sıfırını bulduğum halde:D7000 de dağıldı çünkü bobcat 30000 görür en az tık demeden.motor da yapsam 500e bi 30bin daha binerim..çinli 1500 ytl ama gene 7 binde pert:D:D anladınızmı olay:D
    dostum kim ne derse desin anti propagandana katılıyorum kimseye de bu konuda laf ettirmem.

memlekettekiler bütçesi böyle arz meselesi talep meselesi diyorsunuz, doğru kullanımda hiç bir şey olmaz diyorsunuz hepsi koca bir YALAN

çinli motorumu da, şimdiki italyanı da çooook zor şartlarla edindim. 1,8 milyarlık çinli için(mondial 150 hs) 6 ay senet ödedim, şu anki için de hala ödüyorum alalı 6 ay oldu. ama gözüm arkada değil! çünkü 1,5 milyar verdiğim çinliye de 1 senede 3 milyar masraf yapmıştım. kaldığım yollar, çektiğim acılar çileler, geçildiğim dalgalar milletin kafa bulması da cabası.

mondial kapıda yatıyordu ölü bir şekilde 4 aydır. kapıcının oğlu geldi abi bunu bana kaça satarsın dedi. 150 ytl ver senin olsun dedim tamam dedi kurtuldum.

keewayli bir arkadaş da ben adam gibi kullandım bir şey olmadı demiş. 15000 kmden sonra da görmek isteriz seni. bizzat kardeşim kullanıyor 18000de ve 2 haftada bir serviste motor. ayda bir deposu deliniyor, benzin kapağı düşüyor vs (ona da kesinlikle kötü kullanıyor diyemezsin çünkü 6 ay artçısıydım 95km üstüne çıktığını motoru zorlayarak artistlik yaptığını hiç görmedim)

almayın çinli. bu kadar. almayın. motosiklete başlayacaksanız, yenileyecekseniz. borç bulun harç edinin kredi bulun eşten dosttan yardım isteyin adam gibi motor alın.

ha bakkaldan eve gidersin 9 senede de 30.000km yaparsın o ayrı bişey. yazlık motoru alacaksan al çinli, zaten motorcu değilsindir hobi olarak ayda 2-3 kere binensindir. benim lafım günlük yol akışı motosiklet üstünde olanlara, ayda 1000km ve üstünde yol yapanlara.

boş konusuyosun diyenlere de hodri meydan. aynı parayı servislerde çıkarırsınız zaten. kendisi servis olanlar dışındakilerin bu konuda lüksü olacağını sanmıyorum.

Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    şaseyi kırmıs mondial 125zn biliyorum. hayatımda baska motorda gormedim. bmw nin 50 senelik çürümüş şasesi bile kırılmaz onun gibi. çinliler iyide yapar kötüde yapar gibi çin sanayisini savunmayı bırakalım. parayı bastıktan sonra herkez iyisini yapar. ülkeye getirilen çinliler hakkında yorum yapalım.
    Now the world is gone. Im just one.

Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında lafı uzatmaya gerek yok kullanımda değil önemli olan..
    Önemli olan parça kalitesi.
    Yarın size 2500 km de çok temiz kullanılmış fakat arka cantı kırılmış bir jinlun resmi yollarım
    Hala parça kalitesi değilde kullanım derseniz ki bazı arkadaşlar yine çıkıcak parçalar iyi diycek yine çok temiz kullanılmış fakat ortadan 2 ye bölünmüş bir çinli resmi daha atarım
    Bununlada yetinmeyip itiraz eden varsa düz yolda giderken yine arka cantı kırılıp takla atan arkadaşın resimlerini de isterim

Hatta şu resmide buldum pc de
    Yaşlı bir köylü amcamızın motosikleti allahtan 20 ile giderken kırıldı dedi
    hala ucuz die çinliyi sawunanlar çıkıcak mı bu mesaj üstüne hiçbişey insan canından kıymetli değildir..ya en iyisi ya hiçbirisi

kalyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS ADV ( Flagello di Dio )
    poLemiğe yatırmak iyi değiL,
    geneL kLasmanda adına çinLi dediğin bu türevLer
    neticede biriLerinin karı kızı kara oğLanı aSLanı kapLanı,
    onLAr başka gözLe seviyorLar onLArı bende bu sevişLErini seviyorum ve takdir ediyorum.
    LAf söyLetmiyorLar ki benimde çinLi bi motorum oLsa hiç tanımadığım birinin
    geLip ona motorun şöLe motorun böLe ıbık gıbık demesini istemezdim
    bence gereksiz bir konu oLmuş
    oLanı biLen biLiyo
    ne yani şimdi adamLara aLtLarındaki motoru mu anLAtıyosun ?
    onLar biLmiyorLar mı ?
    şu an mı farkında oLacakLar ?
    taby ki hayır..
    Kafa FLY
    Görüntü FLU
    Hayat FREE

Alıntı kalyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    poLemiğe yatırmak iyi değiL,
    geneL kLasmanda adına çinLi dediğin bu türevLer
    neticede biriLerinin karı kızı kara oğLanı aSLanı kapLanı,
    onLAr başka gözLe seviyorLar onLArı bende bu sevişLErini seviyorum ve takdir ediyorum.
    LAf söyLetmiyorLar ki benimde çinLi bi motorum oLsa hiç tanımadığım birinin
    geLip ona motorun şöLe motorun böLe ıbık gıbık demesini istemezdim
    bence gereksiz bir konu oLmuş
    oLanı biLen biLiyo
    ne yani şimdi adamLara aLtLarındaki motoru mu anLAtıyosun ?
    onLar biLmiyorLar mı ?
    şu an mı farkında oLacakLar ?
    taby ki hayır..
    bu hayati bi konu sonuçta uyarı amaçlı bi poaylaşım dı......... 20 yle giderken ortadan ikiye bölünen motorun resmine takrar bakmanı öneriyorumm..altlarıdaki aslanın kaplanın gerçekte eşşek kadar güwenli olmadığını belirtiyoruz gözümüzü açalım artık daha çok yanmasın insanların canı çinli belaları yüzünden!!!

Motosikleti
    mondıal 151rs
    bakın arkadaslar bende bütce icabı bırde yenı başlama hevesi 151rs aldım
    iki yıl oldu km 13000-15000 arası tam bılemıcem bı ara km telını cıkartmıstım .
    ama şimdiye kadar iidi ama şimdi masraf acmaya basladı.şimdi girse adam akıllı bı servıse en az 350-400 masraf cıkar.
    düz asfat yol da arka jantı kırılan kanunı husser ı olan arkadsım da var şasesi ortadan kırılan arkadsımda var 151rs
    o bıraz şans meselesı senın motora kötü malzeme denk gelmişdir..
    ben aynı motora iki yem cuvalı atıyorum +iki kişi bınıp köye gıdıyorum ama şeytan kulagına kursun...
    son olarak genel kanım bu motorlara 0-10000 arası bıncen bıneceksende kız gıbı bıncen.....

ya en iyisi ya hiçbirisi
    Çok merak ediyorum bunların üzerine hangi motoru alacağını.. En iyisinin hangisi olduğunu göster bize

Otuz küsür milyara motor alan arkadaşım var.. Enayi de değil.. Kalite için o parayı veriyor..

2000 liraya bulacağın yamaha - suzuki scooter a al sana kalite diyorsan sana söylenecek pek birşey yok aslında..

Çin malları kalitesizdir.. Dandiktir.. Bunun aksini iddia eden yok.. Kimse de överek göklere çıkarmaz..

Benim de ilk motorum çin malıydı.. 15000 km de sattım.. Hiç yolda kalmadım.. Bakım harici kayda değer hiçbir masrafı olmadı.. Bu çin mallarının kaliteli olduğu anlamına gelmez.. Sadece bu genellemelerin yanlış olduğuunu gösterir.

Forumda bir arkadaş bir başkasına kızıp Asya scooter la ibreyi sonuna kadar çıkartarak görüntülemiş.. Tatlı tatlı keyf için binilmesi gereken makinalarda bunları yaparsan eline motoru eline alman çinlilerin suçu olmaz

1000 liraya motor alıp bir senede 3000 lira masraf yaptım diyen de çaresini hekimlerde arasın
    [B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]

Alıntı Ümit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok merak ediyorum bunların üzerine hangi motoru alacağını.. En iyisinin hangisi olduğunu göster bize

Otuz küsür milyara motor alan arkadaşım var.. Enayi de değil.. Kalite için o parayı veriyor..

2000 liraya bulacağın yamaha - suzuki scooter a al sana kalite diyorsan sana söylenecek pek birşey yok aslında..

Çin malları kalitesizdir.. Dandiktir.. Bunun aksini iddia eden yok.. Kimse de överek göklere çıkarmaz..

Benim de ilk motorum çin malıydı.. 15000 km de sattım.. Hiç yolda kalmadım.. Bakım harici kayda değer hiçbir masrafı olmadı.. Bu çin mallarının kaliteli olduğu anlamına gelmez.. Sadece bu genellemelerin yanlış olduğuunu gösterir.

Forumda bir arkadaş bir başkasına kızıp Asya scooter la ibreyi sonuna kadar çıkartarak görüntülemiş.. Tatlı tatlı keyf için binilmesi gereken makinalarda bunları yaparsan eline motoru eline alman çinlilerin suçu olmaz

1000 liraya motor alıp bir senede 3000 lira masraf yaptım diyen de çaresini hekimlerde arasın
    2000 liraya bulacağın yamaha - suzuki scooter a al sana kalite diyorsan sana söylenecek pek birşey yok aslında.. DİYOSUN DA İTALYANLA JAPON A ÇİNLİ RS151 İNLE KAFAMI TUTUYOSUN.SENİN MOTOTRUN YANINA KOYDUĞUNDA AL SANA KALİTE DEMEK CUK OTURUR...30MİLYARLIK MAKİNEYLE 2000 YTL LİK SCOOTER İ KIYASLAMAN HANGİ AKLA MANTIĞA SIĞIYO ANLAMADIM.ANLAYAN WARSA DA YAZSIN.OZAMAN BENDE 100BİN YTL LİK HARLEYİ İ ORTAYA SÜRÜP AL SANA KALİTE DEYİM UZASIN İŞ :D 3 YAŞINDA ÇOCUK MUHABBETİİ

HİÇ OKUMADIĞIN TOPİĞE YORUM YAZARSAN BÖLE ABUK SUBUK BİŞEY ÇIKMASI DOĞALLDIR..BURDA İNSANNLAR MAADDİYATI ÖNE SÜRÜYO Ç,NLİYE BİNMELERİ İÇİN SEBEP.BENDE ONLARA FİYAT OLARAK DÜŞÜK KALİTELİ MOTORLARI SÖYLEDİM..30000 YTL Yİ WEREBİLDİKTEN SONRA HERKES KALİTELİ MOTORA BİNER AMA KONU BU DEĞİLL...........!

Alıntı crazydesng adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bakın arkadaslar bende bütce icabı bırde yenı başlama hevesi 151rs aldım
    iki yıl oldu km 13000-15000 arası tam bılemıcem bı ara km telını cıkartmıstım .
    ama şimdiye kadar iidi ama şimdi masraf acmaya basladı.şimdi girse adam akıllı bı servıse en az 350-400 masraf cıkar.
    düz asfat yol da arka jantı kırılan kanunı husser ı olan arkadsım da var şasesi ortadan kırılan arkadsımda var 151rs
    o bıraz şans meselesı senın motora kötü malzeme denk gelmişdir..
    ben aynı motora iki yem cuvalı atıyorum +iki kişi bınıp köye gıdıyorum ama şeytan kulagına kursun...
    son olarak genel kanım bu motorlara 0-10000 arası bıncen bıneceksende kız gıbı bıncen.....
    walla sen baya şanslısın ozaman abi:D ama pek ömrü kaldığını sanmıyorum motorunun..en güseli fiyatını bulduğunda satmak:D

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    her markada olur böle hatalar ama honda da 1000 rr da falan 100 motorun birinde oluyosa çinlinin 100 de 90 ından oluyoo..olmuyo diyenler gelsin ozaman..kaçtane çinli 10bin km gördü hiç sorunsuz.20 binde bobcat in daha motoruna el sürülmedii ve tık deemedi tesadüfmü sizce..?????
    ya hep aynı muhabbet . Çinli motorunu satan illa sarıyor böyle çin kullanıcılarına. Çin malı motosikletimle Marmoka gittim geldim gram sorun olmadı. şu an 18600 km civarındayım. bulunduğum yerde yollar bozuk bazen enduro gibi kullanıyorum. kaymak asfaltı buldummu da bakıyorum limiti ne diye? işin garibi ise Sanki bunu yeni öğreniyormuşuz gibi cevaplar yazıyoruz. BEn mekanik sorunsuz 10000 gördüm. evet gördüm. Bu ülkede hayatı boyunca motosiklete 10000 lira ayıramayacak insanlar var. istediği tarzdaki motoru 5000 e de bulamayanlar var. Tek çözüm bu gibi görünüyor. biz japon ve çin arasındaki kalite farkını bilmekteyiz. Sen yeni öğrenmiş olabilirsin. o zaman ona bişey diyemem. ama ben şunu derim benim motorum beni üzmedi. motorunda bir arıza olmadı. Sadece zinciri fazla germemden dolayı bir kere rulmanı kırdım o kadar. o da benim hatamdı. yedek parça sıkıntım da yok. vidasına kadar getirtebiliyorum. Ve ne gariptir ki 50-70 yıllık firmalarla daha toplasan 20 yıl olmamış çinli motosiklet firmalarını karşılaştırıyoruz. Aynı motorlar yurtdıiında da satılmakta. merak ettiğim şu; hadi biz alıyoruz maddi sebeplerden. onlar neden alıyor. hadi biz safız(!) onlar da mı saf. Ben google a motorumun fabrika modelini yazdığımda amerikadan tutunda danimarka ya kadar siteleri ve türlü türlü resimleri çıkıyor. hatta birkaç motosiklet forum sitesinde de rastladım buna. 5 yerinden kaynaklı kros motorunu sahibi hangi şartlarda kullanmış acaba? ya da bilmem kaç bin km deki çinli scooterı kullanıcısı hangi şartlarda kullanmış? bu frumda 27000 -31000 km gören çin kullanıcıları var.

komik buluyorum ben bu başlıkları.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

2000 liraya bulacağın yamaha - suzuki scooter a al sana kalite diyorsan sana söylenecek pek birşey yok aslında.. DİYOSUN DA İTALYANLA JAPON A ÇİNLİ RS151 İNLE KAFAMI TUTUYOSUN.SENİN MOTOTRUN YANINA KOYDUĞUNDA AL SANA KALİTE DEMEK CUK OTURUR...30MİLYARLIK MAKİNEYLE 2000 YTL LİK SCOOTER İ KIYASLAMAN HANGİ AKLA MANTIĞA SIĞIYO ANLAMADIM.ANLAYAN WARSA DA YAZSIN.OZAMAN BENDE 100BİN YTL LİK HARLEYİ İ ORTAYA SÜRÜP AL SANA KALİTE DEYİM UZASIN İŞ :D 3 YAŞINDA ÇOCUK MUHABBETİİ
    1. Forum kurallarını oku!
    2. Büyük harfle yazma!
    3. Senin anlatmak istediğinle benim anlatmak istediğim farklı şeyler.. Bu muhabbetten bi sonuç çıkmaz.
    4. Burda bitsin bu muhabbet , daha fazla cevap verme.
    5. En kral motoru al paşa paşa bin , tekerin düz bassın ama benden uzak yerlere doğru sür..
    [B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]

1. Forum kurallarını oku!
    2. Büyük harfle yazma!
    3. Senin anlatmak istediğinle benim anlatmak istediğim farklı şeyler.. Bu muhabbetten bi sonuç çıkmaz.
    4. Burda bitsin bu muhabbet , daha fazla cevap verme.
    5. En kral motoru al paşa paşa bin , tekerin düz bassın ama benden uzak yerlere doğru sür..
    saçmalayan sendin ilk baştan kaçıcaktın madem neden atladım muhabbete.sorun yokk aynamda küçülüp kaybolanlara karış.................

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)