sevgili motosiklet net üyeleri merhaba adana dan üye oldum sitenizi uzun zamandır takip ediyordum we üye olmaya karar verdim eglenceli zamanlar gecirecegimi umuyorm bu sitede
sevgili motosiklet net üyeleri merhaba adana dan üye oldum sitenizi uzun zamandır takip ediyordum we üye olmaya karar verdim eglenceli zamanlar gecirecegimi umuyorm bu sitede
ad,soyad,okul,iş,motor bilgileri...
bu kadar yetmez
ok ismim mert adanada yasıyorum ögrenciyim aynı zaman da babamın işleriyle ugrasıyorum bu arada okul aöf kamu yönetimi
selam mein kampf almanca ve anlami benim savasim
RÜZGARIN ÖNÜNDE YAPRAK GIBIYIM SAVRULDUKCA SAVRULUYORUM BIR TÜRK BAYRAGI GIBI DALGALANDIKCA GURUR DUYUYORUM KENDIMLE VE EKSOZ SESINE KURBAN OLDUGUM TENEKEMLE:mrgreen:
hosgeldın aramıza umarım ıyı vakıt gecırırsın
sizin führer de buralarda biyerlerde idi niki mein führer
nazi lerimiz coğalıyor çok şükür
neyle beslememiz bakmamız lazım size onunda tarifi var mı
bak almanya dan da merhaba var tebrikler
hepinize tessekkür ederm arkadaslar ewet mein kampf cok sewdigim bir kitap iyi bir doktrin dir benden de selam olsun herkese forum da umarım güzel sohpetlerimiz olur
aramıza hoşşgeldin arkadaşım Kalıcı olman dileği ile
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Mein Kampf, Hitler'in yazmış olduğu ve Türkçe'ye KAVGAM olarak çevirilmiş bir kitaptır. Hitler kitapta yazdığı her şeyi yapmıştır, bir tek kitabın sonunu gerçekleştirememiştir. Ona göre Alman ırkı zaferler kazanıyordu, ancak öyle olmadı ve Kızıl Ordu hitleri bozguna uğrattı
İçinizdeki bu faşist sevdayı anlamış değilim. Neden Atatürk kadar değerli bir lider varken, Hitler gibi antidemokratik bir faşisti örnek alırsınız anlamam. Üstelik zannımca Alman da değilsiniz
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
hoşgeldin kardeşim keşke daha değişik ve güzel bir nik kullansaydın
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)