Ferrarici adam yavaş gider mi?
kardeşim sen şakamısın yaaa
ferraricisen biz ne yapalım.bize faydan mı var..çıkıp f430 mu hediye etcen.çok havalı bişeye benziyon..1000rr fln alınca gelde havanı söndüreyim senin
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
E geyik yapalım yapmasınada ne iş yaparsın,kaç yaşındasın motor tecrüben nedir,motorun nedir bizde geyik yapacağımız adamı tanıyalım.Kimse kimsenin asabını bozmak istemiyor ama kendini tanıtırsan daha hızlı geyiğe gireriz,herkes senin gibi ferrarili değil kimisi woswoslu kimisi doğan kimisi şahin senin hızına yetişmemizi bekleme
bak canım kardesım senın yaklasımın hosuma gıttı efendy bıseye benzıyosun oncelıle senı tebrık eder falan fılan yanıı.... benım yasım 43 meslegım serbest meslek bıraz daha acayım tıcaret yaparım emıtasyon urunlerı pazarlarım tekstıl uzerıne ..motoruma gelınce vardı sattım honda twıster kaza yapınca sattım kaza derkende sadece yanladım bı kac sıyrıkla atlattık
[B]SOLLAMA BENİ SOLLARIM SENİİİİİ::pala::[/B]
bende bi motoru bi kere yana yatırayım hemen satarım.Benim için o motorun tadı kaçmıştır artık.Bu arada eywallah ya hoşuna gittiyse ne güzel,umarım forumdan zevk alırsın,hoşgeldin aramıza
biraz hızlı bir giriş oldu ferrarici abim lakin motor denge işidir kontrolsüz sürat ölüm getirir...
hosgeldın aramıza ferrarici
hoşgeldin güzel kardeşim.şu kasktan bana yapabilirmiyiz bitane
Orgazma Dudak Büktürür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)