Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bir motorcu daha geliyor...

REKLAM ALANI
    BoneXXX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bir Gun Bende Esecegim...
    Selam herkese,

Bende motorsiklet almaya karar verdim.Suan 25 yasindayim araba kullaniyorum ve motorsiklet almak ve o heyecani tatmak isityorum.Ama malesefki imkanlar el vermedigi icin kendime 30 yas hediyesi olarak belirledim guzel bir motorsikleti. O zaman kadar isi teorik inceliklerini ogrenmek isitiyorum. Hatta bir arkadasimda benimmle ayni fikirde ve oda ayni seyi yapcak. Herkese merhabalar ve bu yolda sonumuz hayir olsun diyorum. ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BoneXXX, hayırlı olsun arkadaşım hoşgeldin bu site teorik bilgi konusunda size çok yardımcı olcaktır
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Hoş geldin hocam Allah sabır versin.

Motosikleti
    walla okuyorum hocam gozlerim yasariyor:( Motor almak icin 5 yil var insallah imkanlar daha once uygun olurda daha erken alirim bir motorsiklet...

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    5 yıl cok uzun sure. Fikirlerin de değişebilir. Motorlar bu kadar ucuzlamışken al bence. İlerde geç olabilir..
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Motosikleti
    Almak cok isterim ama sadece cok ters zaman.
    1) Yurtdisindayim motorsiklet ehliyeti almasi cettefilli
    2) 2 tane arabam var eskiler ama olsun. Volvom var cok iyi durumda babamdan hediye satmak olmaz.Eski bir corolla var onada yeni dunya kadarr masraf yaptim satsam yaptigim masrafin yarisina gider.

Isler cok ters oldu. Ben kafama koydugumu yaparim. 30 Yasimda 250cc lik spor bir motorsiklet alacagim. O zaman durumumda iyi olur insallah almakta sorun yasamam. Herkese hayirli surusler....

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    BoneXXX, hoşgeldin. 5 sene çok uzun bir zaman dilimi gibi geldi bana ama sabredebileceksen ne ala . Zaten bu güne kadar hiç iki teker üzerine oturup elinin altındaki gazı hissetmediysen sabretmek pek o kadar da zor olmaz sanırım. Bu arada 250 cc bir racing almaktansa 600 cc almanı tavsiye ederim. Çünkü Türkiye şartlarında 250 cc bir racing (zaten şu anda yok belki 5 sene sonra olur) ile 600 cc arasında oynasa oynasa 2-3.000 YTL falan oynar yani sen almışken 600 cc falan al ki sonra değiştirmeye kalktığında sorun yaşama. Tabii 600 cc bir racinge binmekte acemi birisi için birhayli tehlikelidir hele arabada verdiğin gaz kadar gaz verirsen ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    Alıntı MeTaL adlı üyeden alıntı
    . Tabii 600 cc bir racinge binmekte acemi birisi için birhayli tehlikelidir hele arabada verdiğin gaz kadar gaz verirsen ...

Hocam burda cok guzel soylemissin, bisikleti bile deli kullanan birisiydim 3-5 defa olumden dondum. Araba ile cok sukur herhangi bir kazama olmadi cok hizli kulanmiyorum ama ayni hassasiyeti 2 tekerleklide gosteremiyorum
    O yuzden 250cc mesela cbr250rapson gelir fazla pahalida olmaz alirim bende sonra baktim hersey cok guzel 600 cc aliriz insallah. Araba icinde kac sene bekledim ben ama onemli olan azim.

***Bu arada herkese hosbulduk, motorcu insallar birbirine baglidirlar bilirdim ama bu kadar oldugunu bilmezdim Motorum bile yok ama niyetim var yine bagriniza bastiniz beni hepinize tesekkurler
    [b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    bir kazama olmadi cok hizli kulanmiyorum ama ayni hassasiyeti 2 tekerleklide gosteremiyorum
    O yuzden 250cc mesela cbr250rapson gelir fazla pahalida olmaz alirim bende sonra baktim hersey cok guzel 600 cc aliriz insallah. Araba icinde kac sene bekledim ben ama onemli olan azim
    Valla hep büyük cc almak isteyen acemileri küçük alması için ikna etmeye çalişırdık. Ama sende bu bilinç çoktan yerleşmiş. Takdir ediyorum hocam.

Motosikleti
    Saol hocam! 600cc 2-3 beden buyuk gelir bana

Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BoneXXX, hoşgeldin en iyisini düşünmüşsünde 5 sene nasıl beklicen anlamadım ben 5 ay bekleyemiyorum valla allah sana sabır versin kardeşim dile kolay tam 1825 gün

Motosikleti
    Bir motorcuda olmasi gereken en buyuk ozellik var bende: SABIR dermisim))

Walla hocam elde imkan olmayinca napalim artik beklicegiz.Fiyatlara bakiyorum alabilecegim tek sey scooter oyle birseyde almak istemiyorum biraz bana motor kullandigimi hissettirsin isterim.1825 gun burda gece oldu birazdan gece 12 olacak 1824 gun kalacak

burik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojin as125t yaza inşallah ybr olacak
    ahhh ahh arkadaşlar sen 5sene deyon yaw ben haziran ayının gelmesini bekliyom gelmiyo ne 5senesi off hiç geçmiyo ybr alacam ehliyette yaza alıyorum haziranda motor temmuz sonu ehliyet ohh gezecem artık rahat rahat 7senedir ehliyetiz biniyorum sanayide sadece artık özgür olacam inşallah zamanda bir geçse

Motosikleti
    Yaklastikca is zorlasir Senin is benimkinde daha zor yaniKolay gelsin...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler