merhaba arkadaşlar aktif motorculardanım birçok motor aldım bindim değiştirdim veya sattım en sonunda ramzey Qm 200 gy cross motora karar verdim bu motor hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim
merhaba arkadaşlar aktif motorculardanım birçok motor aldım bindim değiştirdim veya sattım en sonunda ramzey Qm 200 gy cross motora karar verdim bu motor hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim
:)SELOCAN:)
Aramıza hoşşgeldiniz Daha nice motorlar değiştirmeniz dileğiyLe
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ramzey cross hakkında görüşlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum
Motorunuz hakkında görüş almak için uygun konu başlığını seçiniz.Tanışma bölümünü değil
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
alacağım motosiklet sıfır bugun veya engec yarın teslim etmelerini bekliyorum kesin bu motorda karar kıldım çok hoşuma gitti forumda yazılanlarıda takip ediyorum hayırlısı olsun artıkkkk
motorun hayırlı olsun ve hoşgeldin umarım katılımcı olur ve istediğin bilgilere kavuşursun
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
la sen yoksa turkcell in reklamını mı yapıon bizim ewe bi tane selocan lazım :D:Dqueenqueenqueen:
selocan hoşgeldin biara bizede uğrada milletle ucuza görüşek yaw olmamı
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
motorum dün geldi teslim ettiler dün gece baya dolaştım motorumla depomu ağzına kadar fulledim motor çok hoşuma gitti resmen motor misali bir deli ata benziyor
selecan hoşgeldın
motor konusunda sana tavsıyem sudur
cıne bulaşma derım cok başın agrır servısınde memun kalmıyıcanıda bıldırım
sakın yanlışma cunku bende yuki xl200 vardı motorun koruma vıtası kendı kendıne kırıldı ki sen o vıdayı ömru boyunca kıramsın
aldın mı taştan olsun temız olsun derım parana yazık
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
Hoşgeldin.Selocan nikide nerden esinlendiniz
lezzet gider,mesuliyet kalır...
hoşgeldin dostum
motosiklet gezmek içindir,racing EZZZZMEK içindir.
umarım heryerden çekiyosundur tarzı espri kaynağı olmak istemiyosan hazır yenisin, bence kendine yeni üye adı bul. hoşgeldin .
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
üye adımdan memnunum herkes bu şekilde alışkın bana espiriler problem değil
ne yaptın aldınmı mtorunu
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)