merhaba güçlü,
en kısa zamanda motorunun sesini duymak istiyorum (egzosun varsa tabi). benimkinden daha kaliteli gelirse benimkini satacam.
merhaba güçlü,
en kısa zamanda motorunun sesini duymak istiyorum (egzosun varsa tabi). benimkinden daha kaliteli gelirse benimkini satacam.
slm güçlü motorlarına hasta kaldım aramızada hoşgeldin
hoşgeldin!!!
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
Merhaaba hoşgeldin aramıza....İyi seçim motosiklet.net
güçlü...:abiler ablalar ben geldim hoşgeldiimmmm...ahana buda motorlarım...hehehehe(cem yılmaz gülüşü).....
mete_han...:hayatım hoşgeldinde gözümüze soktun motorları...tamam harleyin varsa var...napalım yani...
güçlü...:gülüm senin bir motorun bile yokk...nıhhhaaaa..hhahahaha...vurun motorsuza...atın bu zibidiyi siteden...emrediyorum sizlere....site yöneticisi uyuma...
mete_han...:aşkım şöyle gelsen sen bi...motorların nerde balım...
güçlü...:garajda....
mete_han...:al sana motor...bammm...gümm....dannnn....
güçlü...: böğhühğhühühğü napıyon lan manyakkkk...ühühühü motorlarımı parçalıyolar...huuu...yetişin komşular...getti harleylerim...neyse bok gibi param var...babam harley davıdsonun fabrikasını satın alır...
2 ay sonra...motosiklet.net'den ziyaretçiler Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıklarında eski bir dostu görmeye giderler......
hoşgeldin güçlü...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
her 2 motorda da orjinal Harley'nin Tuning firması olan Screaming Eagle'ın stage3 egzoz kitleri var , bazı bankaların alarmlarını rahatlıkla çaldırabiliyorsunuz .Colakoglu adlı üyeden alıntı
* tüm hoşgeldin mesajları için tekrar teşekkür ederim
hoşgeldin güçlü, yalnız dikkatimi çekti kasklarını gösterdin ama o kasklar klasik motora gitmezki, harley leri o arailerle mi kullanıyosun
Bu arada çolakoğlununda dragstarı var. Onun motor da araba alarmlarını öttürüyo ama sen banka alarmı diyosun . merak ettim şimdi. egzostun arkasında dursam ölürmüyüm acaba
mete_han, abi sen hastasın . Guclu, sende hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Bencede mete_han, abi kendine iyi bak soğukta fazla durma
Olmuşsun
guçlu, hoşgeldin
senide en kısa zamanda organızasyonlarda aramızda görmek isteriz
tekrar teşekkür ederim , tabi bende organizasyonlarınıza katılmayı canı gönülden isterim
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
Guclu, welcome, wilkommen
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Guclu, sen HOG'a üyemisin?
eğer üye isen HOG bu yılki 29 Ekim'e katılacak mı?
HOG'a üyeyim , eğer vakit olursa katılmayı düşünüyorum , biraz iş temposu yoğun bu aralar .
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
Coookk tatli motorlarr ha evet HOSGELDIN;)
[b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)